Підвищення якості обслуговування клієнтів і постійне підвищення рівня кваліфікації фахівців є одним з ключових етапів реалізації міжнародної стратегії ŠKODA.

ŠKODA Challenge - це національний і міжнародний конкурс в сфері продажів і сервісного обслуговування, який орієнтований на фахівців з продажу автомобілів ŠKODA, консультантів по сервісу і технічних фахівців. В ході конкурсу кращі фахівці дилерської мережі ŠKODA щорічно змагаються за першість у пр​​офільних номінаціях, щоб підтвердити свій професіоналізм як на національному, так і на світовому рівні.

Грунтуючись на семирічному досвіді проведення конкурсу, а також на відгуках, які збиралися протягом цього часу, до переліку конкурсних номінацій були внесені зміни, і за звання «Кращий спеціаліст» у своїй кат​​егорії змагалися співробітники дилерської мережі ŠKODA в категоріях фахівець з продажу, Диспетчер - консультант і електрик-діагност.

Фіналісти національного етапу конкурсу ŠKODA Challenge у всіх категоріях визначалися за результатами процесу сертифікації.​

За підсумками національного конкурсу, переможцями в номінації «Кращий спеціаліст з продажу» стали:

1-е місце - Сергій Варібрус, ТОВ «Автоцентр Прага Авто на Кільцевій»

2-е місце - Юрій Руденко, ТОВ «Автоцентр Прага Авто на Кільцевій»

3-е місце - Ілля Кабанов, ДП «Автотрейдінг Вінниця»

Переможцями в номінації «Кращий диспетчер - консультант» стали:

1-е місце - Роман Сарвар, ТОВ «Автоцентр Україна Плюс»

2-е місце - Василь Марко, ТОВ «Форвард Автоцентр

3-е місце - Роман Жорняк, ТОВ «Автоцентр Київ»

Переможцями в номінації «Кращий електрик-діагност» стали:

1-е місце - Юрій Охмак, ТОВ «Вік Експо»

2-е місце - Тарас Бондар, ТОВ «Інтерциклон»

3-е місце - Віталій Хоменко, ТОВ «Автоцентр С»»

Переможці конкурсу отримали цінні призи. Крім того, кращі фахівці дилерських центрів ТОВ «Вік Експо», ТОВ «Автоцентр Україна Плюс», ТОВ «Автоцентр Прага Авто на Кільцевій» отримали головний приз Національного фіналу і будуть представляти Україну на міжнародному конкурсі ŠKODA Challenge, який відбудеться у 2017 році в Чехії.​​

Довідка:​ ​

ТОВ «ЄВРОКАР» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу ŠKODA, яка покриває всю територію України. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини