Не пропустіть свій шанс придбати ŠKODA FABIA від 315 000 грн*

10. srpna 2018
Компанія «Єврокар» пропонує скористатися спеціальною пропозицією, яка дозволить отримати значну вигоду при покупці ŠKODA FABIA.​

Літо триває, а з ним і приємні знижки на автомобілі ŠKODA. Стильна ŠKODA FABIA в комплектації Active, оснащена двигуном 1,0 TSI потужністю 70 кВт, доступна за ціною від 315 000 грн​*. Дана модель включає в себе такі надійні рішення з безпеки, функціональності і комфорту автомобіля, як: ESC +, пакет «погані дороги», подушки безпеки водія і переднього пасажира, ISOFIX - підготовка для кріплення дитячого крісла на задньому сидінні, центральний замок, галогенові передні фари , трехспицевое рульове колесо PUR, радіопідготовка, LED-освітлення номерного знака і багато іншого.

Перше покоління FABIA офіційно вийшло на ринок в 1999 році. З моменту виходу моделі було продано більше чотирьох мільйонів автомобілів. ŠKODA FABIA не втрачає своєї популярності, автомобіль високо цінують у всьому світі за виразний зовнішній вигляд і відмінні технічні характеристики. Після успішного рестайлінгу в 2015 році новій FABIA додали риси ралійних автомобілів ŠKODA, додавши тим самим індивідуальності та драйву.

В дилерській мережі «Єврокар» FABIA представлена ​​в комплектаціях Active, Ambition і Style з широкою лінійкою економічних бензинових двигунів: 1,0 TSI / 70 кВт, 1.0 TSI / 81 кВт, 1,6 MPI / 81 кВт з 5-ти ступінчастою механікою, 6-ти ступінчастою АКПП і 7-ми ступінчастою роботизованою DSG.

Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі ŠKODA на сайті: www.skoda-auto.ua

ŠKODA FABIA. Керуй життям!

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка покриває всю територію України.

* Спеціальна рекомендована роздрібна ціна для моделі ŠKODA FABIA в комплектації Active 1,0 TSI / 70kW 5MG. Кількість автомобілів обмежена. Спеціальна ціна поширюється на автомобілі, що знаходяться на складах в Україні, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей.

** Можливість покупки в кредит і умови кредитування автомобілів за спеціальною ціною в рамках кредитної програми ŠKODA уточнюйте у дилерів або у банку-партнера.

Останні новини