ŠKODA провела тестування прототипів і передсерійних зразків нового Kodiaq в рамках серії інтенсивних випробувань по всьому світу. Експлуатаційні випробування включали кліматичні випробування Kodiaq в діапазоні температур від -40 до +90 С °, тест - драйви автомобілів в екстремальних кліматичних умовах, в тому числі в сильний снігопад, під проливним дощем і палючим сонцем, а також включали пробіг на тривалі дистанції по важкопрохідних маршрутами, тестування автомобілів на установці Hydropuls і функціональні тести.

Результати випробувань ŠKODA Kodiaq підтверджують: великий SUV від чеської марки встановлює нові стандарти в класі з точки зору якості і надійності. Ексклюзивні матеріали з тестування ŠKODA Kodiaq, включаючи звіт про результати експлуатаційних випробувань, доступні для всіх бажаючих на новій онлайн-платформі ŠKODA Storyboard.

Крім того, платформа ŠKODA Storyboard запрошує шанувальників марки вперше побачити захоплюючий процес створення ŠKODA Kodiaq і простежити за розробкою нового автомобіля від перших цифрових прототипів до готової виробничої моделі.

Звіт про результати випробувань ŠKODA Kodiaq доступний за посиланням: https://www.ŠKODA-storyboard.com/en/models/kodiaq/put-acid-test/ ​.

Останні новини