​​В рамках цього​ автомобільного свята компанія «Єврокар» підготувал​а для шанувальників ŠKODA експозицію найбільш популярних моделей марки, до якої увійшли Octavia, Fabia, Superb, Spaceback, Rapid і довгоочікуваний кросовер Kodiaq! На фестивалі були представлені кращі автомобілі, визнані експертами і автовласниками, а також претенденти на звання «Автомобіль року в Україні 2018», сердь яких ŠKODA Kodiaq.

На цей раз організатори продумали дуже насичену програму: гості могли подивитися ретро-техніку, взяти участь в дрифт-шоу і протестувати новинки автосвіту. У цьому році фестиваль не тільки прийняв рекордну кількість відвідувачів, а й проведено рекордну кількість тест-драйвів автомобілів ŠKODA.

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній «Атолл Холдинг», яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2008.

Останні новини