Конструкторам і дизайнерам SKODA вдалося втілити у новій моделі всі найкращі якості бренду і створити дійсно емоційний, яскравий, динамічний, і, разом з тим, дуже економічний автомобіль.

Удосконалена конструкція автомобіля і трансмісії, реалізовані в SKODA Fabia, дозволяють досягти виняткової ефективності споживання палива. До них відносяться сучасні двигуни, розроблені за технологіями, які спрямовані на створення максимально економічних автомобілів, поліпшені аеродинамічні характеристики, а також доступна в якості опції систем​а Easy Start, що дозволяє значно скорочувати витрати під час руху у міському циклі, коректно включаючи і вимикаючи двигун в пробках і на світлофорах. Застосування надлегкої надміцної сталі в конструкції Fabia зменшило стартову вагу автомобіля - до 980 кг (1,0 MPI), що додало додаткової динаміки і підвищило економічність споживання автомобілем палива. В цілому, в порівнянні з попереднім поколінням моделі новий хетчбек дозволяє на 17% скоротити витрати палива.

Оновлюючи лінійку двигунів фахівці SKODA передусім прагнули поліпшити динаміку автомобіля і при цьому домогтися макcимально ефективного споживання палива, в результаті - версія Fabia 1.2 TSI / 110 л.с. з максимальною швидкістю 196 км / год і прискоренням 9,4 с до 100 км / год. стала найшвидшим автомобілем серед конкурентів у своєму класі. Що стосується економічності - бензиновий двигун 1,2 TSI / 110 л.с. в заміському циклі вимагає всього 4.0 л / 100 км (траса), а в комбінованому циклі - 4,8 л / 100 км (траса / місто).

Також, вперше лінійка двигунів Fabia представлена ​​1-літровим двигуном 1,0 MPI потужністю 75 к.с. з 5-ступінчастою механічною КПП. Витрати палива цього двигуна в заміському циклі складають всього 4,2 л / 100 км (траса), а в комбінованому циклі - 4,8л / 100 км (траса / місто).

В дилерській мережі «Єврокар» нова ŠKODA Fabia представлена ​​в трьох комплектаціях Active, Ambition і Style з широкою лінійкою оновлених економічних бензинових двигунів: 1,0 MPI / 75 л.с., 1.2 TSI / 90 к.с., 1, 6 MPI / 110 л.с. з 5-ти ступінчастою механікою і 6-ти ступінчастою АКПП, 1,2 TSI / 110 л.с. з 6-ти ступінчастою механікою і 7-ми ступінчастою роботизованою DSG.

Більше інформації про моделі можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» http://www.skoda-auto.ua/

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка охоплює всю територію України. В дилерській мережі SKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа SKODA є однією з найбільших в Україні, вона визнана кращою в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2008.

Останні новини