SKODA Fabia є однією з найпопулярніших моделей в лінійці автовиробника. Два перших покоління хетчбека часто очолювали рейтинги продажів в багатьох провідних країнах, у тому числі і в Україні, Fabia неодноразово ставала лідером з продажу в своєму класі. Всього у світі було продано більше трьох мільйонів цих автомобілів. Нещодавно з`явившись на європейському ринку Fabia третього покоління вже продовжила успіх своїх попередниць - у квітні 2015 загальні продажі моделі на світовому ринку зросли на 40%.

«Нова Fabia органічно поєднує в собі яскравий дизайн, драйв, технології, і в той же час це один із самих економічних і безпечних автомобілів у своєму сегменті. Вона емоційна і пропонує широкі можливості по індивідуалізації - ця модель має 125 рекомендованих комбінацій оформлення, наприклад, тепер наші клієнти можуть вибирати з 15-ти кольорів кузова Fabia, 9-ти відтінків інтер'єру, 4-х варіантів даху, різних колірних рішень колісних дисків і дзеркал», - говорить Марина Яковлєва, генеральний директор компанії Єврокар.

Вперше лінійка двигунів Fabia представлена ​​економічним 1-літровим двигуном 1,0 MPI потужністю 75 к.с. з 5-ступінчастою механічною КПП. Чітке перемикання і короткий хід важеля дозволяє домогтися додаткового комфорту в управлінні. Вартість ŠKODA Fabia в комплектації Active з найекономічнішим двигуном, 1.0 MPI 75 к.с. становить від 296 807 грн. *

Оновлюючи лінійку двигунів фахівці SKODA насамперед намагалися поліпшити динаміку автомобіля, в результаті - версія Fabia 1.2 TSI / 110 л.с. з максимальною швидкістю 196 км / год і прискоренням 9,4 с до 100 км / год стала найшвидшим автомобілем серед конкурентів у своєму класі.

Новий автомобіль побудований на платформі модульної конструкції MQB. Особливістю компонування таких машин є нахилений назад двигун, що знижує центр ваги автомобіля і дає більше маневреності та динамічності. Розумне застосування надлегкої надміцної сталі в конструкції Fabia зменшило стартову вагу автомобіля - 980 кг (1,0 MPI) і додало додаткової динаміки.

abia третього покоління є самою економічною версією моделі. Нова лінійка двигунів і покращена аеродинаміка кузова дозволяють на 17% скоротити витрати палива, в порівнянні з попереднім поколінням моделі. До того ж, SKODA Fabia - один з найбезпечніших автомобілів у своєму класі. За результатами тестів Euro NCAP цей автомобіль отримав максимальну оцінку п'ять зірок за високий рівень пасивної безпеки, захист пасажирів і пішоходів, а також допоміжні системи безпеки.

Нова версія популярного автомобіля також є найбільш місткою у своєму сегменті. Вражаючий об'єм багажника хетчбека складає 330 л. (1150 л. зі складеними задніми сидіннями), що на 15 літрів більше попередниці і значно більше, ніж у схожих моделей конкурентів.

В дилерській мережі «Єврокар» нова ŠKODA Fabia представлена ​​в трьох комплектаціях Active, Ambition і Style з широкою лінійкою оновлених економічних бензинових двигунів: 1,0 MPI / 75 л.с., 1.2 TSI / 90 к.с., 1,6 MPI / 110 л.с. з 5-ти ступінчастою механікою і 6-ти ступінчастою АКПП, 1,2 TSI / 110 л.с. з 6-ти ступінчастою механікою і 7-ми ступінчастою роботизованою DSG.

Більше інформації про моделі можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» http://www.skoda-auto.ua/

* Еквівалент вартості при покупці моделі SKODA Fabia в комплектації Active 1.0 MPI 75 к.с. становить 13 625 доларів США. Вартість автомобіля в національній валюті України змінюється прямо пропорційно зміні курсу долара США, встановленого НБУ на дату оплати. Вартість вказана станом на 20.05.2015.​​

Останні новини