• На Паризькому автосалоні ŠKODA пропонує заглянути в цифрове майбутнє
  • ŠKODA VISION RS поєднує в собі спорт і екологічність
  • ŠKODA KODIAQ RS - перший позашляховик спортивного сімейства RS
  • Комплектації SPORTLINE і SCOUT стануть доступними для ŠKODA KAROQ
  • ŠKODA OCTAVIA G-TEC має більш потужний двигун і працює на екологічно чистому природному газі

На Паризькому автосалоні 2018 року стенд ŠKODA буде демонструвати свої останні інноваційні розробки. Чеський бренд запрошує гостей відвідати стенд ŠKODA і зануритись у цифровий світ. Заглядаючи в майбутнє, ŠKODA представляє концепцію VISION RS - компактний автомобіль родини RS. До спортивної лінійки ŠKODA також входить перший спортивний позашляховик - ŠKODA KODIAQ RS. Комплектації SPORTLINE і SCOUT стануть доступними для моделі ŠKODA KAROQ. ŠKODA OCTAVIA G-TEC став ще більш потужним і може працювати на екологічно чистому природному газі (CNG).

Розробки ŠKODA AUTO в сфері мобільності є важливою частиною стратегії «ŠKODA 2025». На Паризькому автосалоні чеський бренд запрошує відвідати стенд ŠKODA, де можна створити свого «аватара» і віртуально прожити його день, випробувавши цифрові сервіси від ŠKODA AUTO DigiLab.

Окрім можливостей ŠKODA Connect, водії ŠKODA зможуть використовувати ŠKODA Connect Alexa, щоб додатково отримати інформацію про автомобіль, задавши прості питання Amazon Alexa Voice Service просто перебуваючи в своїй вітальні, наприклад: заблоковані чи двері і чи закриті вікна, скільки палива знаходиться в баці і де припаркований автомобіль. Водії ŠKODA також зможуть зручно відстежувати стан різних пристроїв Smart Home - наприклад, чи залишилося освітлення на кухні.

Концепція ŠKODA VISION RS демонструє, якими будуть спортивні моделі ŠKODA. ŠKODA VISION RS поєднує в собі новий спортивний і емоційний дизайн. Екологічність є ключовим елементом ŠKODA VISION RS, тому автомобіль виконаний з екологічно чистих матеріалів, кришталю і вуглепластика. Електрична силова установка забезпечує концепт-кару вражаючу динаміку і ефективність.

ŠKODA KODIAQ RS увійде в серійне виробництво. Перший позашляховик, який отримав логотип RS, оснащений найпотужнішим дизельним двигуном в історії ŠKODA - 176 кВт (240 к.с.). ŠKODA KODIAQ RS ще до своєї світової прем'єри вже встановив свій перший рекорд, показавши кращий час в категорії семимісних SUV - 9:29,84 хвилини на відомій «Північній петлі» на трасі Нюрбургринг.

Стандартне обладнання для спортивного позашляховика включає в себе повний привід, адаптивну ходову частину (DCC) і бездоганне рульове управління. KODIAQ RS також є першою моделлю ŠKODA, яка оснащена 20-дюймовими легкосплавними дисками і новою системою Dynamic Sound Boost, яка підсилює звук двигуна. Спортивні сидіння, виконані зі штучної замші Alcantara, і віртуальна панель є одними з основних елементів інтер'єру.

Новий ŠKODA KAROQ SPORTLINE має спортивний вигляд і новий турбодвигун об'ємом 2.0 TSI (140 кВт / 190 к.с.). Емоційний вигляд лінійки SPORTLINE підкреслять чорними елементами дизайну, а також спортивними сидіннями з новим тканинним покриттям. ŠKODA KAROQ SPORTLINE буде представлений з переднім і повним приводом. Лінійка двигунів складається з двох бензинових і двох дизельних двигунів, які мають потужність 110 кВт (150 к.с.) або 140 кВт (190 к.с.).

ŠKODA KAROQ SCOUT - новий шанувальник пригод, який представлений з повним приводом і новим значним дизайном. Сріблясті пластикові накладки для захисту кузова вбережуть автомобіль від дрібних пошкоджень в місті і за його межами. Решітка радіатора і окантовка вікон оброблені хромом. SCOUT має 18-дюймові або додаткові 19-дюймові легкосплавні диски. Інтер'єр оснащений елементами чорного кольору, покритий рояльним лаком, декоративні вставки з текстурою темного дерева і сидіння з новою обробкою і контрастною рядком. Лінійка двигунів складається з двох дизельних моторів потужністю 110 кВт (150 к.с.) або 140 кВт (190 к.с.), а також бензинового двигуна об'ємом 1.5 літрів TSI (110 кВт / 150 к.с.).

ŠKODA OCTAVIA G-TEC представлений з новим, більш потужним двигуном об'ємом 1.5 літрів TSI (96 кВт / 130 к.с.). Новий двигун знижує викиди CO2 приблизно на 25% в порівнянні з бензиновим аналогом. Крім того, виділяється значно менше оксиду азоту (NOx) і відсутні тверді частинки. OCTAVIA G-TEC доступний в кузові COMBI, в комплектаціях Active, Ambition і Style. Новинка відповідає найсуворішим на сьогоднішній день стандартам щодо викидів EU6d-TEMP і має запас ходу до 480 кілометрів при роботі на стиснутому природному газі. Автомобіль обладнаний трьома газовими балонами, що вміщають 17.7 кг стисненого природного газу, і бензобаком об'ємом 11.8 л.

Прес-конференція ŠKODA AUTO на Паризькому автосалоні 2018 відбудеться 2 жовтня о 4 павільйоні. Пряму трансляцію можна побачити о 12.00 на сайті: www.skoda-storyboard.com або https://www.youtube.com/watch?v=VTW_e_0CTcs

Останні новини