• Стратегічні інвестиції ŠKODA відкривають доступ до нових розробок в області штучного інтелекту і баз даних.
  • Технологія Anagog вже інтегрована в більш ніж 100 додатків для смартфонів з метою аналізу мобільності.​

Млада-Болеслав/Тель-Авів, 19 липня 2018 року - ŠKODA AUTO стала міноритарним акціонером ізраїльського високотехнологічного стартапу Anagog. Ізраїльська компанія, заснована в 2010 році, займається розвитком технологій в області штучного інтелекту. Сьогодні дана технологія використовується в більш ніж 100 різних додатках для смартфонів.

«Інвестування такого високотехнологічного проекту як Anagog, повзоляет нам знайти новий досвід і знання у сфері сучасних технологій. Штучний інтелект в області мобільності грає важливу роль », сказав глава Ради директорів ŠKODA AUTO Бернхард Майєр (Bernhard Maier), додавши:« Використовуючи технології, розроблені Anagog, ми зможемо краще розуміти наших клієнтів і пропонувати їм індивідуальні рішення ».

Інвестування Anagog - це наступний стратегічний крок ŠKODA AUTO. ŠKODA AUTO планує використовувати успішні розробки, з метою розширити спектр послуг цифрового мобільності. Технології, розроблені Anagog, дозволяють аналізувати дані з датчиків смартфонів. Оброблені дані використовують для створення датчиків для транспортних засобів. У Anagog інформація обробляється унікальним програмним забезпеченням штучного інтелекту. В даний час ця технологія вже використовується в більш ніж 100 різних додатках для смартфонів.

ŠKODA AUTO спільно з стратегічним партнером і імпортером Champion Motors внесли свій вклад в технологічний розвиток заснувавши підприємство ŠKODA AUTO DigiLab Israel Ltd. Глава Ради директорів Ofer Tziperman зазначив: «Ми пишаємося можливістю працювати з таким сильним партнером, як ŠKODA AUTO. Разом ми плануємо розробити нові цифрові рішення ».

Як один з найголовніших трьох напрямків, крім електромобільності і автономного водіння, цифровизация буде визначати зміну мобільності. Не випадково був обраний Тель-Авів, адже це місто вважається одним з найдинамічніших місць в світі для IТ-стартапів. Саме тому ŠKODA AUTO DigiLab і ізраїльський імпортер ŠKODA Champion Motors створили спільне підприємство - ŠKODA AUTO DigiLab Israel Ltd.

ŠKODA AUTO DigiLab Israel Ltd вже розпочала співпрацю з десятьма стартапами на початку 2018 року, з них шість перебувають на стадії розробки. Основними напрямками в роботі є розробки в області штучного інтелекту, баз даних, кібербезпеки і технологій датчиків транспортних засобів.

Останні новини