«Випуск 20-мільйонного автомобіля став величезним досягненням в історії нашої компанії», - сказав глава ŠKODA AUTO Бернхард Майєр. - Ми націлені на черговий рекорд виробництва і продажів в цьому році. Слідуючи нашій Стратегії-2025, ŠKODA AUTO готується до важливих змін в суспільстві і автоіндустрії».

«У нас є 20 мільйонів причин для гордості», - говорить глава виробництва і логістики. - Це велике досягнення підкреслює ефективність наших виробничих майданчиків і багаторічний успішний досвід команди».

ŠKODA AUTO є одним з найдавніших виробників автомобілів в світі! Ще в далекому 1905 році компанія розпочала виготовлення автомобілів в Млада-Болеслав з невеликого автомобіля Voiturette A, який був створений засновниками компанії Лауріном і Клементом. З тих пір ŠKODA AUTO випустила 20 мільйонів автомобілів на своїх чеських і міжнародних заводах. З кожним роком ŠKODA, йдучи в ногу з новими тенденціями, виготовляє все більш досконалі автомобілі: вони стають екологічними, мають можливості автономного водіння, дозволяють бути завжди на зв'язку навіть піклуються про ваше здоров'я.

Згідно із затвердженою Стратегією-2025 чеський бренд прагне до електризації свого модельного ряду. ŠKODA VISION E - успішний приклад роботи стратегії, з якою світ вже встиг ознайомитися на виставці IAA у Франкфурті. Завод ŠKODA AUTO демонструє бездоганну роботу з моменту вступу до групи Volkswagen 26 років тому. З того часу компанія зарекомендувала себе як великий і успішний бренд, який в даний час представляє широку лінійку автомобілів.

ŠKODA AUTO і далі дотримується своєї стратегії зростання і активно розвиває сегмент SUV, який був ознаменований виходом ŠKODA KODIAQ. Важливою подією цього року називають презентацію широкому загалу ŠKODA KAROQ, який, за попередніми прогнозами, встановить нові рекорди продажів в сегменті позашляховиків!

Нагадаємо, що в Україні ŠKODA KAROQ з'явиться вже в першому півріччі 2018 року.

Останні новини