ŠKODA Challenge – це щорічний міжнародний конкурс серед фахівців дилерських центрів ŠKODA. Змагання, яких починалося з двох номінацій - диспетчер-консультант і технічний фахівець, переросло у великий і престижний захід, в рамках якого борються за звання кращого фахівця співробітники відділів продажів і післяпродажного обслуговування з усього світу. Учасниками міжнародного фіналу 2017 року м.Будапешті стало 170 осіб з 33 країн, в тому числі троє українських фахівців, які увійшли в десятку кращих: Юрій Охмак в номінації «Електрик-діагност» зайняв 3-е місце, Сергій Варібрус в номінації «Спеціаліст з продажу »зайняв 4-е місце, Роман Сарвар в номінації «Диспетчер-консультант» - 8-е місце.

Рівень вимог до учасників ŠKODA Challenge постійно підвищується оскільки ускладнюється конструкція сучасних моделей ŠKODA, що застосовуються технології і обладнання, разом з тим розширюється і перелік спеціальностей учасників.

В українському етапі «ŠKODA Challenge 2017» взяли участь менеджери з продажу автомобілів, диспетчери-консультанти і електрики-діагности.

В ході напруженого змагання переможцями Національного фіналу стали:

у номінації «Спеціаліст з продажу»:

1-е місце: Сергій Варібрус "Автоцентр Прага Авто на Кільцевій"

2-е місце: Ілля Кабанов "Автотрейдинг Вінниця"

3-е місце: Юрій Руденко "Автоцентр Прага Авто на Кільцевій"

у номінації «Диспетчер - консультант»:

1-е місце: Роман Сарвар "Автоцентр Україна Плюс"

2-е місце: Олексій Ланда "Автоцентр Прага Авто на Кільцевій"

3-е місце: Максим Грошко "Вік-Експо"

у номінації «Електрик-діагност»:

1-е місце: Павло Мироненко "Автотрейдинг Одеса"

2-е місце: Тарас Бондар "Інтерциклон"

3-е місце: Юрій Охмак "Вік-Експо".

Компанія «Єврокар» вітає переможців і вірить в те, що вони зможуть підтвердити свою майстерність на міжнародному фіналі ŠKODA Challenge, який відбудеться 11-14 квітня 2018 року в Іспанії.

Окрему подяку висловлюємо головному партнеру заходу - компанії Castrol.

​​Довідка:

​​ТОВ «Єврокар» – офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.​

Останні новини