Проект "Клоуни ŠKODA дітям" здійснюється компанією протягом 14 років. ​​

З 18 по 21 грудня екіпаж веселих клоунів відвідає 11 лікарень стаціонарного лікування міста Київ. Спеціально підготовлена ​​програма покликана подарувати дітям незабутні емоції, які не тільки стануть джерелом гарного настрою, а й, без сумніву, допоможуть їм швидше знову стати здоровими!

Цього року початок програми "Клоуни ŠKODA дітям" збігся з першим снігом, що додало святкової чарівності! Сотні дітей отримали приємні подарунки, а головне - увагу, турботу і підтримку!

Компанія «Єврокар» пропонує всім взяти участь у соціальній ініціативі і пожертвувати довільну суму в благодійний бокс, встановлені дилерськими підприємствами ŠKODA в різних регіонах нашої країни.

Закликаємо вас не бути байдужими і допомогти дітям швидше одужати і повернутися додому, де вони зможуть в колі близьких і рідних зустріти Новий рік і Різдво!

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу ŠKODA, яка охоплює всю територію України.

Останні новини