Компанія «Єврокар» продовжує освітню програму спрямовану на підвищення безпеки на дорозі і запрошує маленьких учасників дорожнього руху зануриться в цікавий світ автомобілів ŠKODA і їх можливостей.

В рамках освітньої програми, що стартувала в 2017 році, компанія «Єврокар» вже провела тематичний конкурс дитячих малюнків і «Дні безпеки» в усіх дилерських центрах ŠKODA, що охоплюють всю територію України. Відкриття дитячої інтерактивної станції ŠKODA в містечку професій «Кідландія» це ще одна ініціатива компанії, покликана дати знання про правила і прищепити навички безпечної поведінки на дорозі майбутнім учасникам дорожнього руху.

Коли, якщо не з самого дитинства, прищеплювати дітям любов до гарних безпечних автомобілях і правилах поведінки на дорозі?!

Інтерактивна навчальна програма побудована в ігровій формі і включає в себе: цікавий фільм про історію ŠKODA, неординарні завдання і веселу гру. Більш того, маленькі відвідувачі мають можливість поганяти на гоночних автомобілях ŠKODA, отримавши попередньо своє перше Посвідчення водія. Перш ніж отримати права, нехай навіть і дитячі, кожному гостю треба буде пройти невеличкий іспит на знання базових правил. Станція виготовлена ​​відповідно до вимог самих допитливих маленьких автолюбителів.

Чекаємо майбутніх гонщиків за адресою: вул. Степана Бандери, 34В (в приміщенні ТРЦ «Блокбастер», 2 поверх, «Кідландія».

Довідка:

ТОВ «Єврокар» — офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.​

Останні новини