Акція включає найменування, серед яких:


  • Радіатор охолодження
  • Датчик тиску кондиціонера
  • Радіатор кондиціонера
  • Фланець системи охолодження
  • Термостат і тд.


Повний асортимент і вартість запасних частин, аксесуарів, масел і фільтрів для Вашої моделі ŠKODA Ви можете уточнити у Вашого сертифікованого дилера.

А також продовжують діяти акції «Не міняйте звички Вашої ŠKODA» ** і «Оригінальні моторні масла ŠKODA. Доступні ціни світового бренду »***.

Розширено асортимент акції «Не міняйте звички Вашої ŠKODA» за такими найменуваннями:


  • Елементи гальмівної системи
  • Важелі підвіски
  • Кульові опори
  • Ремкомплекти ГРМ, ролики
  • Маточини колеса
  • Лампи і тд.


Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу ŠKODA, яка охоплює всю територію України. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту Відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

ТОВ «Єврокар» Сервіс - офіційний постачальник оригінальних запасних частин і аксесуарів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з квітня 2005 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар Сервіс" надає послуги через дилерську мережу ŠKODA, яка покриває всю територію України.

* Знижка у розмірі до 20% від рекомендованої дистриб'ютором поточної роздрібної ціни на деталі систем охолодження, кондиціонування та деталі двигуна. Розмір знижки уточнюйте у Вашого сертифікованого дилера.

** Знижка у розмірі до 40% від рекомендованої дистриб'ютором поточної роздрібної ціни на запасні частини, до 20% від рекомендованої поточної вартості ТО. Знижка на ТО поширюється на обслуговування фізичних та юридичних осіб. Розмір знижки уточнюйте у Вашого сертифікованого дилера.

*** Знижка у розмірі до 30% від рекомендованої дистриб'ютором поточної роздрібної ціни на моторні масла, до 40% на масляні фільтри. Розмір знижки уточнюйте у Вашого сертифікованого дилера.

Спеціальна пропозиція діє на всій території України, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей. Кількість товару за спеціальною пропозицією обмежена. Пропозиція діє у сертифікованого дилера SKODA в Україні, повний список і адреси знаходяться на сайті: www.eurocar.com.ua, який самостійно визначає остаточну вартість запасних частин для кінцевого споживача.

Період акції «Оригінальні запасні частини SKODA. Якість без кордонів »: 18.07.2016 - 31.10.2016г.

Період акції «Не міняйте звички Вашої ШКОДА»: 01.02.2016-31.12.2016г.

Період акції «Оригінальні моторні масла SKODA. Доступні ціни світового бренду »18.06.2016-31.08.2016

Останні новини