Автовиробник використовував тритижневу перерву у виробництві для оптимізації і розширення виробничих потужностей підприємств в Млада-Болеслав, Квасинах і Врхлабі (Чехія). Особливу увагу автовиробник приділив запланованого розширення заводу в Квасинах.

Очікується, що протягом наступних кількох років обсяг виробництва в Квасинах збільшиться до 280 000 автомобілів в рік. У період канікул на заводі була реалізована серія заходів, спрямованих на його підготовку до збільшення потужностей, в тому числі установка нового устаткування в фарбувальному цеху, розширення виробничих ліній в кузовному цеху, оптимізація та збільшення складального цеху, а також було розпочато будівництво нового логістичного комплексу. Ці проекти тривати і після перезапуску виробництва. У цьому році на заводі в Квасинах стартувало виробництво нового покоління ŠKODA Superb і Superb Combi. На підприємстві також випускається компактний кросовер SKODA Yeti.

​​На головному заводі SKODA в Млада Болеслав основна увага в період заводських канікул було сконцентровано на технічному обслуговуванні виробничих ліній MBI (Octavia) і MBII (Fabia, Rapid). За час канікул складальні лінії пройшли повну діагностику. Крім того, сервісні заходи були реалізовані в кузовному і пресовому цехах. У фарбувальному цеху була створена нова охолоджувальна гілка, а в руховому цеху було модернізовано складальне обладнання.​​

На заводі в місті Врхлабі SKODA продовжила розширення обсягів виробництва коробок передач DQ 200. Очікується, що до весни 2016 року обсяг виробництва підприємства збільшиться з 1 500 до 2 000 трансмісій в день. SKODA випускає сучасні трансмісії серії DQ 200 на заводі в Врхлабі з 2012 року. Дана коробка передач використовується не тільки в моделях ŠKODA, а й автомобілях інших марок концерну Volkswagen Group.

Останні новини