12 лютого відбулося нагородження кращих автомобільних новинок в рамках щорічного національного конкурсу «Автомобіль року 2019». Протягом року експерти тестували і випробували автомобілі з метою оцінити технічні можливості учасників. Традиційно конкурс проходив в кілька етапів, в різних погодних умовах і з різними дорожніми перешкодами, що дозволило об'єктивно оцінити автомобіль в суворих реаліях. Споживачі, які стежили за результатами випробувань, могли також стати учасниками конкурсу і проголосувати за автомобіль, який сподобався. Сумарна оцінка експертів та споживачів і визначила переможців.

Експерти високо оцінили технічні характеристики ŠKODA KAROQ, його «всюдихідність»: SUV успішно подолав вибоїни, калюжі і мокрий сніг в змаганнях на ускладненій трасі. В той же час, підкреслена рельєфними лініями елегантність кузова, в поєднанні з потужною, агресивною решіткою радіатора і виразними фарами залишили яскраве враження про зовнішній дизайн автомобіля.

Важливою конкурентною перевагою ŠKODA KAROQ є сучасні системи допомоги водію і широкі можливості мережевого підключення. У KAROQ доступні кращі Діджитал-рішення ŠKODA, такі як, система автоматичного перемикання фар, розпізнавання дорожніх знаків, утримання автомобіля в смузі руху, система контролю втоми Driver Alert, помічник парковки, додаток MyŠKODA, який пропонує поради з експлуатації автомобіля і зберігає історію технічних оглядів. У KAROQ реалізована можливість інтеграції автомобіля та мобільного пристрою за допомогою Smart Link, а також додаток ŠKODA OneApp, яке дає водію повну інформацію про поїздку, витрату палива, прискорення і навантаження під час руху і багато іншого. Системний підхід роботи помічників створює ідеальний автомобіль як для міста, так і для подорожей.

Компанія Єврокар дякує журналістському журі та всім учасникам споживчого голосування за вибір автомобіля ŠKODA!

Більше інформації про автомобілі ŠKODA: http://www.skoda-auto.ua/ 

Останні новини