Незважаючи на пробки, відсутність місць для паркування стенд ŠKODA відвідали понад 1000 учасників заходу. В рамках фестивалю ŠKODA запропонувала гостям протестувати найпопулярніші моделі марки - ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA KODIAQ, ŠKODA KAROQ.

Фестиваль "АГРО АВТО ШОУ" в цьому році був особливо насиченим, адже для автомобілів підготували справжню смугу випробувань і перевірку на міцність. Відвідувачі змогли проїхати на off-road трасі, протестувати автомобілі на «швидкісний змійці», проїхати під кутом 30 градусів, подолати ділянку з колодами і багато іншого.

За 4 дні заходу було проведено понад 200 тест-драйвів автомобілів ŠKODA. Вже існуючі клієнти та шанувальники марки ŠKODA змогли особисто переконатися, що автомобілі ŠKODA справляються з будь-яким випробуванням.

Компанія «Єврокар» вже не перший рік бере активну участь в аграрних подіях, чим підтверджує свій намір плідної співпраці. Автомобілі марки ŠKODA - відмінний помічник, який може забезпечити безперервну роботу вашого бізнесу.

ŠKODA - завжди вдале рішення!

Довідка:

ТОВ «Єврокар» — офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.​

Останні новини