За результатами дослідження 2015 року автомобілі SKODA викликають у своїх власників меншу кількість проблем і поломок, ніж у власників автомобілів будь-яких інших брендів. Всі моделі марки SKODA отримали оцінку вище середнього, а нова SKODA Fabia посіла третє місце в сегменті компактних автомобілів.

Опитування проводилося серед власників автомобілів, які придбали свої транспортні засоби з квітня 2012 року по березень 2014 року, і був спрямований на вивчення їх досвіду експлуатації. В ході опитування власники повинні були оцінити кількість проблем і рівень їх складності, з якими їм довелося зіткнутися протягом останніх 12 місяців. Надійність оцінювалася кількістю проблем на кожні 100 автомобілів. Чим менше труднощів у використанні, тим надійніше виявилася автомобільна марка.

Перемога в авторитетному рейтингу надійності J.D.Power Dependability Study вкотре підтверджує довіру британців до бренду SKODA. У поточному році організація британських споживачів "Which?" Вже назвала новий SKODA Superb Combi кращим автомобілем у своєму класі, а SKODA Yeti - кращим компактним автомобілем класу SUV. На початку цього року SKODA Fabia отримала нагороди в трьох категоріях рейтингу «What car?» Ставши «Автомобілем року», «Кращим компактним автомобілем» і «Кращим сімейним автомобілем».

За перші шість місяців 2015 року SKODA в Великобританії продала більше 41 тисячі автомобілів. Великобританія є другим за обсягами ринком експорту марки SKODA в Західній Європі, і четвертим найбільшим ринком збуту чеського автовиробника в усьому світі. У 2014 році SKODA в Великобританії встановила новий рекорд продажів, продавши 76 тисяч автомобілів.

Останні новини