Флагманська модель ŠKODA в версії Combi являє собою ідеальне поєднання естетики і функціональності, підкреслюючи силу бренду в галузі дизайну та інженерії. Це середньорозмірний універсал з динамічним, сучасним та емоційний дизайном. Завдяки неперевершеному обсягу внутрішнього простору, а також сучасним системам - асистентам, які відповідають за безпеку, комфорт і зв'язок з зовнішніми пристроями, Superb нового покоління знаходиться на верхній межі сегмента автомобілів середнього класу.​​

Завдяки своїм видатним характеристикам Superb блискуче дебютував на світовому ринку і вже встиг здобути популярність як серед клієнтів, так і серед журналістів професійних видань. Динамічна, стильна і впевнена елегантність нової моделі не залишила байдужими і високопрофесійне міжнародне журі нагороди Red Dot Design Awards.

«Ми раді, що емоційний дизайн нових моделей ŠKODA був так тепло зустрінутий нашими клієнтами та експертами галузі, - заявив головний дизайнер ŠKODA AUTO Йозеф Кабан (Jozef Kabaň). - Автомобілі ŠKODA будуть і в майбутньому виділятися на тлі конкурентів завдяки переконливого балансу функціональності та естетичності».

Завдяки експресивному дизайну SKODA новий Superb Combi стає справжнім відкриттям в сегменті універсалів. У той же час модель виходить на новий рівень за показниками внутрішнього простору і комфорту. Багажне відділення Superb об'ємом 660 літрів отримало найвищі оцінки експертів у своєму класі. Зі складеними спинками задніх сидінь об'єм багажного відділення збільшується до 1 950 літрів. Крім оснащеного інтер'єру, цей просторий автомобіль обладнаний безліччю функцій Simply Clever.

Петер Зек (Peter Zec), засновник конкурсу Red Dot Awards, заявив: «Своїми продуктами переможці премії Red Dot підтверджують не тільки виняткову якість дизайну, але також демонструють те, що дизайн є невід'ємною частиною інноваційних рішень». Особисту думку про нового переможця премії він висловив так: «Новий Superb має чудовий силует і є чудовим автомобілем».

Незалежна експертна група нагороди Red Dot розглядає кожну заявку і присуджує бали за певними критеріями, таким як ступінь інноваційності, якість дизайну, функціональність і екологічність. Нагорода Red Dot є всесвітнім знаком якості в галузі промислового дизайну і в цьому році була присуджена в 61-й раз. Близько 5-ти тисяч заявок, з більш ніж 50-ти країн щорічно надходить на розгляд журі конкурсу, що робить цей конкурс одним з найбільших світових змагань в області дизайну. До складу журі входять незалежні дизайнери, професори в сфері дизайну та журналісти профільних видань. У 2016 році журі вперше включало в себе 41 експерта - рекордну кількість за всю історію цієї престижної премії. ​​

ŠKODA отримує нагороду Red Dot вже в дев'ятий раз. Першою моделлю чеського бренду, яка була відзначена цим знаком якості, в 2006 році стала Octavia Combi. У 2013 році нагорода Red Dot була вперше була присуджена новому, емоційному дизайну, який марка використовувала в ŠKODA Rapid.

Останні новини