При створенні імені нового компактного позашляховика ŠKODA успадковувала правила написання KODIAQ, тим самим створюючи загальну ідею нейминга існуючих і майбутніх моделей марки класу SUV. Прем'єра автомобіля відбудеться 18 травня 2017 року Стокгольмі.

«ŠKODA KAROQ - це абсолютно новий кросовер, який встановлює високі стандарти, як для нашого бренду, так і для сегменту SUV в цілому. Поява цієї моделі є важливим етапом в стратегії розвитку модельного ряду ŠKODA », - каже Бернгард Майєр (Bernhard Maier), голова Ради директорів ŠKODA. «ŠKODA KAROQ - це вражаючий автомобіль, який успадкував всі традиційні переваги автомобілів марки і демонструє новий, емоційний фірмовий стиль ŠKODA в сегменті SUV», - додав пан Майєр.

Як і у випадку зі ŠKODA KODIAQ, жителі острова Кадьяк, розташованого біля південного узбережжя Аляски знову послужили джерелом натхнення в історії пошуку гідного імені для нового позашляховика ŠKODA. Далеко від усього світу, на координатах 57 ° N 153 ° W розташований архіпелаг з неймовірно красивими, неприборканої людиною природними ландшафтами. Мовою корінного населення - аборигенів народу Алутіік, що населяють цей архіпелаг, «KAA'RAQ» означає «автомобіль», а слово «RUQ» перекладається як «стріла», - яка є центральним елементом логотипу ŠKODA і символізує динамічність бренду. У підсумку, назва нового SUV ŠKODA було створено з комбінації цих двох слів.

«Для нас було дуже важливо знайти сильне ім'я для нового SUV. Ми позначили принцип, якого будемо дотримуватися при найменуванні майбутніх автомобілів цього класу, - коментує Вернер Айхорн (Werner Eichhorn), член Ради директорів ŠKODA, відповідальний за продажі і маркетинг. - У той же час, завдяки яскравим назвам, ми зможемо підкреслити унікальність SUV нашого бренду для клієнтів».

У найближчі роки, в рамках Стратегії розвитку 2025, автовиробник продовжить послідовне розширення модельного ряду марки. В першу чергу марка зосередиться на зміцненні позицій в сегменті SUV. Зовсім недавно ŠKODA представила світовому ринку новий KODIAQ, який став першопрохідцем марки в сегменті SUV. Поява KAROQ є наступним логічним етапом розвитку позашляхової лінійки бренда ŠKODA. Прем'єра нового позашляховика ŠKODA відбудеться 18 травня 2017 року Стокгольмі. Запуск моделі на ринок відбудеться в другій половині 2017 року.

Останні новини