Сучасні ефективні двигуни Octavia, Rapid і Spaceback з турбонаддувом TSI і турбовані дизельні TDI використовують передові технології в області економії витрати палива. Власники автомобілів SKODA можуть сміливо вирушати в подорож по наймальовничіших куточках України - для того, щоб подолати відстань 510 км, яке відокремлює Київ і Львів динамічним Spaceback і Rapid знадобиться всього 19 літрів палива на весь маршрут! * В той же час комфортною і місткою Octavia на маршруті Київ-Львів знадобиться всього 23 літри палива *.

Якщо ви вирішили провести уїк-енд в Одесі чи Харкові, то на проходження цих популярних маршрутів протяжністю 480 км (Київ - Одеса) та 470 км (Київ-Харків), вашому Rapid або Spaceback знадобиться близько 18 літрів палива *, а Octavia - всього 21 літр! *

Ви вирішили відправитися до квітучого Дніпропетровська? Тоді на подолання шляху 450 км на маршруті Київ - Дніпропетровськ ваш автомобіль витратить близько 17 літрів дизельного палива - якщо вашим супутником стане Rapid, і - всього 20 літрів, якщо ви вирушите в дорогу на SKODA Octavia.

SKODA Octavia, Rapid і Spaceback демонструють одні з кращих показників по економічності споживання палива в своїх класах.

Середня витрата палива дизельного двигуна Octavia TDI 143 к.с. складає всього 4,1 л на 100 км (змішаний цикл), а витрата потужного бензинового двигуна SKODA Octavia 1,4 TSI 140 к.с. DSG складає всього 4,9 л / 100 км (траса) і 5,4 л / 100 км (змішаний цикл). Ці показники є найбільш економічними порівняно з показниками автомобілів аналогічної потужності в даній конкурентній групі.

Показники споживання палива популярних двигунів автомобілів SKODA Rapid і Spaceback 1,2 TSI і 1,6TDI також вражають: середня витрата для дизельного двигуна складає всього 3,7 л / 100 км (траса), а витрата бензинового - 4,6 л / 100 км (траса). Витрата дизельного двигуна в змішаному циклі досягає 4,4 л / 100 км (траса / місто), в той час як витрата бензинового - всього 5,4 л / 100 км (траса / місто).

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка охоплює всю територію України. В дилерській мережі SKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа SKODA є однією з найбільших в Україні, вона визнана кращою в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2008.

​​* Витрата палива вказана для автомобілів SKODA Octavia 2.0 TDI / 143 к.с. , SKODA Rapid 1.6 TDI / 105 к.с. і SKODA Spaceback 1.6 TDI / 105 к.с. Відстань між містами Київ та Львів склала 510 кілометрів. Відстань між містами Київ та Одеса склала 480 кілометрів. Відстань між містами Київ та Харків склала 470 кілометрів. Відстань між містами Київ і Дніпропетровськ склала 450 кілометрів. Показники витрат палива можуть відрізнятися в залежності від встановленого додаткового обладнання, способу управління, кількості пасажирів, якості палива, стану дороги, транспортної ситуації, кліматичних умов і стану автомобіля.

Останні новини