В Україні стартували продажі оновленого ŠKODA KODIAQ

8. června 2021

Оголошені ціни і комплектації оновленого флагманського кросовера ŠKODA KODIAQ в Україні. Вартість базової версії з 2-літровим бензиновим 180-сильним двигуном, повним приводом та LED оптикою складає 835 881 грн*. Автомобіль уперше отримав матричні фари у комплектаціях Laurin&Klement і Sport Line.

На українському ринку популярний кросовер ŠKODA KODIAQ, оновлений трохи більше місяця тому, буде доступний у комплектаціях Ambition, Style, L&K і Sport Line. В його активі тепер ще більш виразний дизайн, LED оптика, а також залежно від комплектації - матричні фари, вдосконалені вентильовані сидіння, задній радар Rear Traffic Alert і 10 динаміків звукової системи CANTON. Удосконалені додаткові пакети опцій, які традиційно дозволяють клієнтам заощадити порівняно із замовленням кожної опції окремо. Оновлений ŠKODA KODIAQ вже доступний для замовлення у виробництво, ціна на базову версію складає 835 881 грн *.

Автомобіль зберіг добре відомі два дизельні двигуни на 150 і 200 к.с., а також 2-літровий бензиновий TSI на 180 к.с. - усі в комплекті з 7-ступінчастою DSG і повним приводом.

Покупцям доступні легкосплавні колісні диски в розмірі до 20 дюймів, а також нові варіанти оздоблення салону з різними декоративними панелями, додатковими контрастними стрічками і поліпшеним світлодіодним інтер'єрним підсвічуванням. Його можна замовити додатково до комплектації Ambition; для версій Style, L&K і SPORTLINE воно є частиною стандартного оснащення.

Набір систем-помічників доповнений покращеною версією системи Crew Protect Assist (проактивний захист водія і переднього пасажира). Вона оснащується додатковими датчиками в задній частині автомобіля, що реагують на небезпеку наїзду ззаду.

ŠKODA KODIAQ можна замовити у 7-місцевої версії. Зі складеним третім рядом сидінь об'єм багажного відсіку автомобіля становить 2 065 л.

Оновлений KODIAQ виробляють на заводі «Єврокар» у Соломоновому, це одна з найбільш успішних моделей ŠKODA. На кінець березня 2021 року зі конвеєрів по всьому світу зійшло більше 600 000 автомобілів ŠKODA KODIAQ.


* Рекомендована роздрібна ціна ŠKODA KODIAQ 2.0 / 132 kW 7 DSG станом на 08.06.2021 року. Вартість автомобілів в гривні змінюється прямо пропорційно зміні курсу долара США до гривні, встановленого НБУ на дату оплати. Детальна інформація про ціни на сайті www.skoda-auto.ua