Не втрачайте час, плануйте відпустку і не відмовляйте собі в задоволенні відправитися в подорож на автомобілі Вашої мрії - ŠKODA Octavia, який може за лічені секунди розігнатися до 100 кілометрів, при цьому відмінно тримати дорогу і дозволити водієві подолати півкраїни без втоми і з задоволенням від поїздки. До того ж, економічні та ефективні двигуни Octavia дозволять значно знизити витрати на паливо, демонструючи витрата менше 5 л на 100 кілометрів **.

Стартова ціна, еквівалентна 16 000 дол. США *, доступна для Octavia в комплектації Active, яка оснащується двигуном 1,6 MPI потужністю 81 кВт і включає такі надійні рішення з безпеки, функціональності і комфорту автомобіля, як: ESC з XDS +, пакет «погані дороги », подушки безпеки водія і переднього пасажира, іммобілайзер, ISOFIX - підготовка для кріплення двох дитячих крісел на задньому сидінні, кондиціонер, DAY LIGHT, галогенові передні фари з покажчиками повороту, центральний замок, передні електросклопідйомники, електрично-регульовані і обігріваються зовнішні дзеркала заднього виду, двоплощинне регулювання сидіння водія, радіо "SWING", повнорозмірне запасне колесо і багато інших.

Слідкуйте за новинами від компанії «Єврокар», адже рік переваг від ŠKODA триває і наших клієнтів чекає ще безліч нових вигідних пропозицій! Чекайте найкращі пропозиції від ŠKODA - щомісяця!

Більше інформації про ціни можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» http://ru-ua.skoda-auto.com

* Вартість ŠKODA Octavia в комплектації Active 1,6 MPI / 81 кВт становить 414 944 гривні станом на 27.04.2016г., Що є еквівалентом 16 000 дол. США по використовуваному компанією «Єврокар» розрахунковим курсом гривні до долара США - 25,934 грн ./$ (курс НБУ + 2,5%). Вартість вказана в національній валюті України і змінюється на дату оплати прямо пропорційно зміні курсу долара США, встановленого НБУ на дату оплати в порівнянні з курсом долара США, встановленому Національним банком України на 27.04.2016г.

Спеціальная ціна поширюється на автомобілі, що знаходяться на складах в Україні, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей. Кількість автомобілів обмежена. Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі ŠKODA на сайті http://ru-ua.skoda-auto.com

** Витрата палива ŠKODA Octavia в заміському циклі для двигунів 1,2 TFSI / 81 кВт становить 4,1 л / 100 км, 1,4 TFSI / 110 кВт становить 4,2 л / 100 км, 2.0 TDI / 110 кВт становить 3,6 л / 100 км.

Останні новини