З 17 по 20 грудня, в рамках соціального проекту, професійні аніматори відвідають 12 лікарень стаціонарного типу міста Київ.

Напередодні новорічних свят, коли всі чекають святкових чарів і подарунків, дуже важливо подарувати це дітям, особливо тим, хто має потребу в цьому особливо. Соціальний проект "Клоуни ŠKODA дітям" покликаний подарувати казку тим дітям, які змушені знаходиться в ці передсвяткові дні поза домом. Команда веселих аніматорів з унікальною новорічною програмою відвідують лікувальні установи столиці вже 15 років! З року в рік ми переконуємося в тому, як важливо підтримувати цю ініціативу і маленьких пацієнтів.

Ми віримо, що позитивні емоції, радість і сміх допоможуть одужати швидше. Сотні дітей отримають приємні подарунки від ŠKODA, а головне - увагу, турботу і радість!

Компанія «Єврокар» пропонує всім взяти участь у соціальній ініціативі і пожертвувати довільну суму в благодійні бокси, встановлені дилерськими підприємствами ŠKODA в різних регіонах нашої країни. Зібрані кошти направляться в "Інститут серця Міністерства охорони здоров'я України" і будуть передані дітям з вадами серця з малозабезпечених сімей та дітям-сиротам.

Закликаємо вас не бути байдужими і допомогти дітям швидше одужати і повернутися додому, де вони зможуть в колі близьких і рідних зустріти Новий рік і Різдво!

Останні новини