Офіційне звернення компанії «Єврокар» до клієнтів Škoda

Шановні клієнти!

Звертаємо Вашу увагу, на нижчезазначених сайтах розміщується інформація, яка не має відношення до офіційних акцій компанії "Єврокар" і дилерської мережі Škoda в Україні.

Будьте уважні, діють шахраї: http://awtolife.com.ua/, http://real-avtocentr.com.ua/, http://www.tranz-avto.com.ua/, http://www.avtoinvest.com.ua/, http://citydrive.com.ua/, http://carbide.in.ua/, http://ukr-avtotrans.com.ua/, http://www.avtocentr.biz.ua/, http://www.ukrauto.co.ua, http://autocentr.co.ua/, http://shkoda.in.ua, http://autodom.co.ua/content/start-su, http://www.autotrade.pw, http://auto-ukr.com.ua, http://www.euro-car.net, http://www.euro-car.net, http://autocentr.info/frontpage, http://shkoda.in.ua, http://www.superdrive.com.ua/stock.html, https://centrauto.co.ua, http://www.transauto.info/, http://mirauto.info/, http://www.autoboom.info/, http://www.ukrauto.co.ua/, http://www.autoluks.info/, http://www.landauto.com.ua/, http://prestige-m.info/, http://autocar-praga.com.ua/, http://cruiseauto.com.ua/, http://onixmotors.info/, http://stella-drive.info/, http://unit-car.com.ua, http://ukrmotors.info, http://ukrmotors.info, http://domavto.info, http://centravto.info, http://skodamotor.info/, http://www.soulauto.com.ua/,skodamotors.info/, changeauto.com.ua/, www.avtocentr-skoda.voog.com, www.unit-car.com.ua, http://auto-empire.com.ua, http://avtotek.info, http://evrocar.info, http://gold-premium.com.ua, http://skodagarant.info, www.autolite.com.ua, http://prime-motors.info, www.alimotor.info, http://avtocentre-skoda.voog.com, htpp://avto-drive.info, http://eurocar.company/, http://bestcarbuy.com.ua/, http://dom-avto.info, www.avto-centr-kiev.voog.com/, http://skoda-ukraine.com.ua, http://www.auto-enterprise.com.ua/, http://www.autobrother.com.ua,http://familyauto.com.ua/, http://autoestate.com.ua, http://auto-enterprise.com.ua, http://eurocentr.info/http://www.kingauto.kiev.ua/, http://eurocar.company/, http://www.baseauto.com.ua/, http://www.dobreauto.com.ua/, https://www.kruteauto.com.ua/stock.html, www.successauto.com.ua, www.autoin.com.ua, www.skoda-center.kiev.ua, http://www.bornauto.com.ua/, pay-com.kiev.ua , http://acceptauto.com.ua , http://autocorp.com.ua/stock.html, http://acceptauto.com.ua

Дані сайти розміщують інформацію про проведення «акції», призовим фондом в якій виступають автомобілі Škoda. Про перемогу в даній «акції» фізичні особи, як правило, інформуються за допомогою смс. Для отримання «призу» пропонується надати свої персональні дані і оплатити відсоток державного податку від вартості автомобіля.

«Єврокар» звертає увагу клієнтів Škoda: дані сайти незаконно використовують торговий знак Škoda, порушують права інтелектуальної власності компанії Škoda Auto a.s. і мають всі ознаки шахрайства. ТОВ «Єврокар» не несе будь - якої відповідальності за інформацію, опубліковану на вищевказаних сайтах.

Всю інформацію по поточних акціях ТОВ «Єврокар» просимо шукати в офіційних джерелах: на корпоративному сайті www.skoda-auto.ua і сайтах офіційних дилерів ТОВ «Єврокар».

Прес -служба компанії ТОВ «Єврокар»,

пр-т Перемоги, 67 в, м. Київ, 03062, Україна