В дилерській мережі «Єврокар» SKODA Fabia можна придбати за новою ціною, еквівалентною 11 514 доларам США. *

Стартова ціна, еквівалентна 11 514 доларам США *, доступна для Fabia в комплектації Active, яка оснащується двигуном 1,0 MPI потужністю 55 кВт і включає такі надійні рішення з безпеки, функціональності і комфорту автомобіля, як: ESC+, пакет «погані дороги», подушки безпеки водія і переднього пасажира, ISOFIX - підготовка для кріплення дитячого крісла на задньому сидінні, центральний замок, передні електросклопідйомники, галогенові передні фари, радіопідготовка, повнорозмірне запасне колесо і багато іншого.

З 26 січня бестселери SKODA Rapid і SKODA Spaceback можна придбати за новою ексклюзивною ціною, еквівалентною 13 158 доларам США. *

Стартова ціна, еквівалентна 13 158 доларам США *, доступна для Rapid і Spaceback в комплектації Active, яка оснащується двигуном 1,2 TSI потужністю 66 кВт і включає такі надійні рішення з безпеки, функціональності і комфорту автомобіля, як: ESC +, пакет «погані дороги», подушки безпеки водія і переднього пасажира, ISOFIX - підготовка для кріплення дитячого крісла на задньому сидінні, центральний замок, передні електросклопідйомники, галогенові передні фари, задні протитуманні фари, денне світло DAY LIGHT, двоплощине регулювання сидіння водія, радіо "BLUES", повнорозмірне запасне колесо і багато іншого.

Слідкуйте за новинами від компанії «Єврокар», адже рік переваг від SKODA тільки почався і наших клієнтів чекає ще безліч нових вигідних пропозицій! Чекайте найкращі пропозиції від SKODA - щомісяця!

Більше інформації про ціни можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» http://ru-ua.skoda-auto.com

* Вартість SKODA Rapid в комплектації Active 1,2 TSI / 66 кВт складає 334 884 гривні, що є еквівалентом 13 158 дол. США, вартість SKODA Fabia в комплектації Active 1,0 MPI / 55 кВт становить 293 043 гривні, що є еквівалентом 11 514 дол. США, по використовуваному компанією «Єврокар» розрахунковому курсу гривні до долара США - 25,451 грн ./$ (курс НБУ + 2,5%). Ціна в гривні вказана станом на 26.01.2016 р Вартість у національній валюті України змінюється прямо пропорційно зміні курсу гривні до долара США, установленим Національним банком на дату оплати, по відношенню до курсу гривні до долара США, установленим Національним банком на 26.01.2016 року. Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі SKODA на сайті http://ru-ua.skoda-auto.com

Останні новини