ŠKODA назвала кращого дилера 2020 року

5. února 2021
Компанія «Єврокар», офіційний дистриб'ютор автомобілів марки SKODA в Україні, визначила Кращого дилера 2020 року. Згідно з експертною оцінкою підприємства в 2020 році кращим дилером стало ТОВ «Джерман Авто» (м. Тернопіль).

Традиційно, компанія «Єврокар» щороку проводить якісну оцінку дилерських підприємств. Грунтуючись на комплексному підході і аналізі, в оцінці враховується сукупність 10 ключових показників, таких як: виконання плану, задоволеність клієнтів, якість послуг, що надаються і т. д. За результатами даного аналізу визначається кращий дилер. У 2020 році в п'ятірку кращих дилерів увійшли: «Автоцентр Кременчук-2012» (м. Кременчук), «Євромоторс» (м. Хмельницький), «Форвард Автоцентр» (м. Мукачево), «Автоцентр Київ» (м. Київ), «Альянс - ІФ» (м. Івано-Франківськ).

«Кращим дилером SKODA» в Україні стала компанія «Джерман Авто», м. Тернопіль. «Джерман Авто» вже більше 14 років представляє автомобільний Бренд SKODA. За роки спільної роботи компанія неодноразово показувала високі результати, чим завоювала довіру і лояльність своїх клієнтів.

Вітаємо переможців та дякуємо за успішні результати!

Дякуємо дилерській мережі SKODA за роботу і професіоналізм, проявлений в екстремальних умовах пандемії, а також за прихильність і лояльність до Бренду!

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини