Купуй Skoda online, обслуговуйся безпечно

27. března 2020
У зв'язку з введенням обмежувальних заходів, пов'язаних з поширенням гострої респіраторной хвороби COVID-19, викликаних коронавірусом SARS-CoV-2, компанія «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів SKODA в Україні, інформує своїх клієнтів, що всі дилерські центри по всій території України продовжують свою роботу з дотриманням вимог чинного законодавства.

Ви можете купити автомобіль онлайн на сайті https://www.skoda-auto.ua і узгодити його адресну доставку з дилерським центром. Ви можете пройти планове сервісне обслуговування або зробити ремонт в разі технічної несправності Вашого автомобіля. Станції технічного обслуговування SKODA працюють в штатному режимі з дотриманням всіх захисних заходів, спрямованих на перешкоду поширення вірусу.

Для того, щоб зробити online замовлення або покупку автомобіля Вам потрібно:

  • Зайти на сайт https://www.skoda-auto.ua і скористатися конфігуратором https://cc.skoda-auto.com/ukr/uk-UA/ щоб вибрати модель, а можливо, створити свою власну модифікацію автомобіля, або скористатися сервісом онлайн-складу, або Ви можете перейти на сайт Авторизованого Дилера у вашому регіоні.
  • Заповнити заявку і оформити замовлення автомобіля через онлайн-форму.

Після отримання замовлення менеджер Авторизованого Дилера зв'яжеться з Вами для його уточнення; підбере автомобіль з наявних на складі або розмістить замовлення у виробництво; оформить договір і рахунок на оплату; погодить дату, час і місце передачі Вам автомобіля.

Придбати свою SKODA ви можете не тільки онлайн, але і завдяки вигідним умовам кредитування з мінімальним щомісячним платежем від банків-партнерів: «Ощадбанк», «Укргазбанк», «ОТП Банк», «Кредобанк» та «Банк Глобус». Більше інформації про кредит тут: https://www.skoda-auto.ua/owners/skoda-credit

Станції технічного обслуговування SKODA працюють, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №237 від 25.03.2020 року. Якщо у Вас виникла необхідність в проведенні ремонту або планового сервісного обслуговування, всі необхідні регламентні роботи здійснюються в сервісних центрах SKODA по всій території України. Забезпечення Вашої мобільності і безпеки - наш пріоритет. На СТО SKODA застосовуються необхідні заходи санепідеміологічного і противірусного захисту.

Принципи нашої роботи спрямовані на забезпечення комфорту, а головне безпеки наших клієнтів і співробітників. Щодня ми проводимо контроль стану здоров'я наших співробітників, а співробітники всіх дилерських центрів забезпечені засобами індивідуального захисту.

Команда компанії «Єврокар» бажає міцного здоров'я, терпіння і витримки нашим клієнтам! Будьте вдома і залишайтеся здоровими!

*Пропозиція діє при придбанні автомобілів Škoda в дилерських центрах Škoda на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей і територій вільної економічної зони «Крим». Детальні умови дізнавайтеся на сайті www.skoda-auto.ua, у свого Дилера або у відділеннях Банку-партнера.

Банки-партнери: АТ «Ощадбанк», Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 р., АБ «Укргазбанк» Ліцензія НБУ № 123 від 06.10.2011 р., «ОТП Банк» Ліцензія НБУ № 191 від 05.10.2011 р., АТ «Кредобанк» Ліцензія НБУ № 43 від 11.10.2011 р., АТ «КБ« Глобус »Ліцензія НБУ № 240 від 21.01.2019 р.

Останні новини