• ŠKODA OCTAVIA п'ятий рік поспіль визнано найкращим іноземним автомобілем в своєму класі
  • Новий ŠKODA KAROQ став кращим автомобілем в категорії «Компактний SUV / Позашляховик»
  • ŠKODA OCTAVIA є світовим бестселером бренду з результатом в 419 000 проданих автомобілів у 2017 році
  • ŠKODA KAROQ продемонстрував впевнений старт на ринку Німеччини: більше 12 000 замовлень оформлено починаючи з жовтня 2017 року

Більш ніж 117 000 читачів журналу взяли участь у конкурсі. Вже п'ятий рік поспіль ŠKODA OCTAVIA відзначена як кращий іноземний автомобіль Німеччини в своєму класі, набравши 18,6% голосів. Новинка ŠKODA KAROQ завоювала звання кращого іноземного автомобіля в класі «Компактний SUV / Позашляховик» з результатом в 16,5% голосів.

«Визнання читачів журналу "Auto, Motor und Sport" - це велика честь для нас. Приймали участь в голосуванні саме ті люди, для яких ми розробляємо і виробляємо наші автомобілі. ŠKODA KAROQ підкорив голосуючих своїми унікальними характеристиками і впізнаваним дизайном. Цей успіх став черговим підтвердженням того, що наш новий компактний SUV - суттєве доповнення до модельного ряду ŠKODA, - говорить голова ради директорів ŠKODA Бернхард Майєр (Bernhard Maier) на церемонії вручення нагород в Штутгарті. - П'ятий рік поспіль перемогу в конкурсі бере бестселер ŠKODA OCTAVIA, демонструючи, що ми розвиваємо модель в правильному напрямку».

«ŠKODA OCTAVIA відрізняється інноваційними технологіями, функціональністю і внутрішнім простором - каже Крістіан Штрубе (Christian Strube), член ради директорів ŠKODA, відповідальний за технічну частину. - Завдяки сервісам ŠKODA Connect пасажири OCTAVIA можуть завжди залишатися на зв'язку. Вражає і лінійка силових двигунів. У Німеччині для моделі існує 11 двигунів, серед яких шість бензинових TSI, чотири дизельних TDI і CNG двигун, який працює на стиснутому природному газі. Більш того, зараз на ринку представлена ​​найшвидша версія моделі за всю історію бренду - ŠKODA OCTAVIA RS 245».

Журнал «Auto, Motor und Sport» проводить конкурс «Кращі автомобілі року» вже в 42-й раз. У цьому році для голосування були представлені 378 моделей в 11 категоріях. ŠKODA OCTAVIA та ŠKODA KAROQ стали абсолютними фаворитами читачів журналу. Обидві моделі користуються величезною популярністю по всьому світу: близько 419 000 автомобілів ŠKODA OCTAVIA було продано в минулому році, у тому числі 60 000 було зареєстровано в Німеччині. У лютому 2017 року модель була повністю оновлена: новий дизайн передньої і задньої частин кузова, покращена аеродинаміка і розширена колія надають автомобілю більшої динамічності. Оновлена ​​модель зберегла всі свої кращі якості, встановила нові стандарти в класі з технологічності, безпеки і комфорту, функціональності, місткості і при цьому, зберегла раціональне співвідношення «ціна-якість». Крім того, вперше для ŠKODA OCTAVIA стали доступні онлайн-сервіси ŠKODA Connect.

З моменту запуску моделі ŠKODA KAROQ тільки в Німеччині було оформлено близько 12 000 замовлень. Цей компактний SUV втілив в собі новий дизайну бренду, який відрізняється динамічними лініями і «кристалічними» елементами. До того ж, ŠKODA KAROQ вражає внутрішнім простором: довжина автомобіля складає 4,38 м, при цьому обсяг багажника варіюється від 521 до 1 630 л. Система трансформації салону VarioFlex робить інтер'єр нового SUV ще більш об'ємним і практичним. Сидіння другого ряду можна переставляти або повністю знімати - в цьому випадку ŠKODA KAROQ з компактного SUV перетворюється практично в фургон з максимальним об'ємом завантаження 1 810 л!

Залежно від комплектації, KAROQ включає в себе сервіси ŠKODA Connect з підтримкою технології LTE, світлодіодні фари, сучасні цифрові технології і можливості мережевого підключення, а також широкий список асистентів. Більш того, наявні до 30 Simply Clever рішень, що забезпечують більш простий і комфортний рух.

Останні новини