20 років тому розпочалася історія спільних зусиль, спільних викликів та спільного успіху, яка триває і дотепер.

У 1998 році компанія СП Автотрейдинг вийшла на якісно новий рівень завдяки налагодженню співробітництва з чеською компанією ŠKODA Auto a.s. та отриманню статусу прямого дилера марки Skoda. Це стало початковою точкою відліку успішного шляху: від першого кроку партнерства до запуску виробництва автомобілів Skoda та виходу на лідируючі позиції Бренда на ринку України.

Вже через кілька років, 19 грудня 2001 року, за участі представників ŠKODA Auto a.s. було урочисто відкрито новий український завод з виробництва автомобілів Єврокар. Старт виробництву дала флагманська SKODA Octavia. А 15 березня 2002 року було проведено сертифікацію та аудит якості продукції компанією ŠKODA Auto a.s. і видано офіційний дозвіл від концерну Volkswagen на серійне виробництво.

У перший же рік існування з конвеєру заводу зійшло майже 2 тисячі новеньких автомобілів ŠKODA. За сім років виробництво зросло у 18 разів (2008 р.) – до пікових 35,9 тис. (разом з моделями VW і Seat, що випускалися на заводі на той момент). Навіть в існуючих сьогодні умовах стагнації автомобільного ринку завод Єврокар залишається єдиним підприємством, що наразі виробляє легкові автомобілі в Україні. Не в останню чергу завдяки багаторічній підтримці свого чеського партнера.

Сьогодні з впевненістю можна сказати, що результати реалізації бренду ŠKODA в Україні повністю виправдовують довіру чеської компанії ŠKODA Auto a.s., яка 20 років тому обрала в партнери Групу Компаній Єврокар. Чеський бренд вже не перший рік впевнено утримує свою позицію у ТОП-5 українського авторинку. У 2017 році компанія Єврокар збільшила долю бренду ŠKODA на ринку до 7%, що дозволило обійняти 4 сходинку в рейтингу продажів нових автомобілів. Протягом 7 місяців 2018 року доля марки ŠKODA досягла рекордних 8%, що ще раз підтверджує прихильність українців до чеського бренду. Визнання від експертів автомобільного ринку, журналістів і величезної аудиторії автолюбителів неодноразово приносило перемоги ŠKODA в загальнонаціональному рейтингу «Автомобіль року в Україні».

Запорукою таких результатів стали, в першу чергу, професійний менеджмент та команда Групи Компаній Єврокар, яким вдалося, незважаючи на кризи та бурхливі злети і падіння ринку, побудувати та зберегти роботу заводу, створити кваліфіковану дилерську мережу Єврокар, яка охоплює всю територію України, завжди підтримуючи як першочергову ціль орієнтованість на клієнтів, що доводить високий рівень лояльності до бренду. Певні, попереду на нас чекають ще більші досягнення, ще більші виклики і ще більше вражаючих прем’єр від ŠKODA в Україні!

Останні новини