«Єврокар» відсвяткував 20-річний ювілей

9. března 2023

Компанія «Єврокар» з гордістю відзначає своє 20-річчя як офіційного дистриб'ютора Škoda в Україні. За цей час Škoda у нашій країні стала одним з найпопулярніших автомобільних брендів, а клієнти отримали загалом близько 186 000 автомобілів.

Завдяки зусиллям дистриб’ютора та офіційної дилерської мережі, Škoda традиційно є одним з найпопулярніших автомобільних брендів в Україні та користується високою довірою клієнтів. Протягом 20 років «Єврокар» випустив на дороги України майже 186 тисяч нових автомобілів Škoda. За обсягом продажів бренд утримує 4-ту позицію серед легкових автомобілів протягом останніх 7 років і 3-тю позицію у корпоративних продажах протягом 5 років.

За цей час компанія «Єврокар» вивела на український ринок 11 нових моделей автомобілів Škoda, які знайшли своїх шанувальників. Флагманський кросовер Škoda Kodiaq та світовий бестселер Škoda Octavia стали незмінними лідерами продажів та заслужили любов клієнтів в Україні. Kodiaq за популярністю входить до ТОП 5 автомобілів в Україні, а Octavia є лідером свого сегменту протягом останніх 10 років.

"З нагоди нашого 20-річчя я хочу від щирого серця подякувати всім колегам, які долучилися до розвитку компанії «Єврокар», а також нашим клієнтам, які обирають бренд Škoda. Цей ювілей для нас є підтвердженням, що ми на правильному шляху, але це також поштовх для нових пошуків. Автомобільна галузь перебуває на порозі глобальних змін, і я вірю, що разом зі Škoda ми і далі пропонуватимемо клієнтам найкращі рішення у сфері мобільності," - сказала директор компанії «Єврокар» Марина Яковлева.

Принципи роботи «Єврокар» ґрунтуються на побудові довгострокових відносин та відповідальному ставленні до клієнтів та партнерів. Після початку повномасштабної війни компанія одна з перших серед дистриб’юторів та імпортерів відновила роботу, зберігши дилерську мережу та гарантійні зобов’язання, зокрема за межами України. Крім того, «Єврокар» з 2007 року щороку проходить сертифікацію за стандартами якості ISO 9001:2015, не припинивши цей процес навіть під час війни.

За 20 років роботи компанія «Єврокар» неодноразово доводила свою відповідальність та надійність, про що свідчать багатофакторні показники, зокрема рівень задоволення клієнтів, що складає 98% для продажів і 95% для сервісного обслуговування. Інноваційні рішення компанії дозволяють забезпечувати найвищу якість послуг та підтримувати лідерство на ринку.

20-річний ювілей є визнанням вагомого внеску компанії «Єврокар» в розвиток автомобільної індустрії України та результатом високого рівня професіоналізму її команди.