Компанія «Єврокар» підтвердила сертифікат EN ISO 9001:2015

21. prosince 2022

Компанія «Єврокар», офіційний постачальник автомобілів марки Škoda в Україні, підтвердила дію сертифіката на відповідність нормам стандарту EN ISO 9001:2015 і вкотре довела високу ефективність системи менеджменту якості.

Незважаючи на роботу в умовах війни, компанія «Єврокар» у черговий раз успішно пройшла повний аудит на відповідність нормам стандарту EN ISO 9001:2015. Успішне підтвердження дії сертифікату з 2007 року дозволяє компанії «Єврокар» у найскладніших умовах і надалі реалізовувати стратегію, спрямовану на виняткову увагу до якості сервісу та послуг.

Згідно з результатами аудиту «Єврокар» отримав високу оцінку за ефективність системи менеджменту, якість послуг та рівень задоволеності клієнтів.

Щорічна процедура підтвердження сертифікату складається з аудиту підприємства на відповідність вимогам до системи управління якістю, аудиту системи управління якістю, а також аналізу ефективності діяльності підприємства. Аудит провело чеське представництво компанії TUV NORD (Німеччина), яке здійснює аудити компанії Škoda Auto a.s.