«Єврокар» відновлює виробництво автомобілів ŠKODA в Україні

12. května 2022

Компанія «Єврокар», офіційний дистрибутор автомобілів ŠKODA в Україні, повідомляє про відновлення прийому замовлень і виробництво. Завод «Єврокар» у Закарпатті знов запрацює у червні.

У травні офіційний дистрибутор відновив прийом замовлень на автомобілі ŠKODA. Запуск заводу «Єврокар» у Соломоновому на Закарпатті заплановано на початок червня.

Ціни і комплектації доступних для замовлення автомобілів розміщені на сайті https://www.skoda-auto.ua. Офіційний строк поставки складатиме до 280 днів, однак фактично він залежатиме від кількості замовлень у черзі і може бути меншим. Для придбання також доступні автомобілі на складі, що були у наявності до 24.02.

Детальну інформацію щодо замовлення автомобілів у виробництво можна отримати у менеджерів дилерської мережі. Дилерські центри ŠKODA працюють залежно від ситуації у регіонах, де вони розташовані. Гарантія на автомобілі ŠKODA під час дії воєнного стану в Україні зберігається у випадку невчасного проходження планового ТО за умови дотримання рівня технічних рідин.