Для проведення заходу було обрано Етнографічний комплекс «Українське село», що поблизу Києва. Велика територія комплексу представляє можливість не лише для проведення пікніків, семінарів та круглих столів, а також надає можливість побачити та, навіть, відчути історію і традиції української культури. ​​

37 спеціалістів відділів запасних частин і сервісу з 33 компаній прибули до Києва, де разом відвідали екскурсію, пройшли захоплюючі майстер-класи народних ремесел, стали учасниками конкурсів.

Під час екскурсії відвідувачам розповідали про заснування, архітектуру і головні внутрішні елементи православного дерев’яного храму з пишним барокальним убранством – різьбленим іконостасом, писаними іконами і рушниками. Також в програму екскурсії входить відвідування шести стародавніх автентичних хат з різних регіонів України, розміщених на території, майстерні з народних ремесел, міні-зоопарк зі свійськими тваринками та птахами, сувенірна крамниця з унікальними народними виробами і сувенірами, що виготовляються майстрами «Українського села» та кращими митцями з усієї України.

Активні учасники конкурсів, які давали правильні відповіді на запитання, серед яких були запитання з історії ŠKODA, деякі факти та цифри, стосовно роботи дилерської мережі в 2017 році, дані по аксесуарам та запасним частинам та інше, отримали в нагороду призи з колекції брендованої сувенірної продукції ŠKODA.

Під час тімбілдінгу було проведено оголошення результатів роботи 2017 року, нагородження найкращих дилерів дипломами та пам’ятними сертифікатами.

18 найкращих дилерів за результатами 2017 року отримали дипломи за високі показники в сфері продажу запасних частин та аксесуарів ŠKODA, оригінальної оливи, за високий рівень організації складської логістики та за персональні досягнення в роботі та створенні клієнтоорієнтованого іміджу компанії, ще 12 дилерів – пам’ятні сертифікати.

Сподіваємось, що тімбілдінг, організований імпортером вже другий рік поспіль, стане гарною традицією на багато років.

Такі заходи, допомагають в дружній атмосфері вирішити робочі питання, ближче познайомитися та мотивувати дилерську мережу на подальшу ефективну роботу.

Останні новини