Організатором проекту виступає компанія «Єврокар», яка спільно з дилерською мережею SKODA в Україні, протягом багатьох років підтримує державний «Інститут серця» Міністерства охорони здоров'я України благодійними проектами. ​

На сьогодні Державна установа "Інститут серця Міністерства охорони здоров'я України" (раніше "Київський міський центр серця"), є провідним профільним науково-клінічним закладом України з питань кардіології, хірургії серця і магістральних судин, рентгенендоваскулярної діагностики і лікування, судинної хірургії і трансплантології.

Одним з пріоритетних напрямків роботи Інституту серця є лікування вроджених вад серця у дітей. Однак, недолік державного фінансування призводить до того, що Інститут серця не завжди має всі необхідні витратні матеріали для проведення складних операцій дітям з вадами серця з малозабезпечених сімей та дітям-сиротам.

Тому, з метою надання допомоги таким дітям «Єврокар» запускає новий етап благодійного проекту «Тепло сердець» і запрошує всіх небайдужих приєднатися до даної соціальної ініціативи. ​

Взяти участь в соціальному проекті зможуть всі відвідувачі дилерських автосалонів, бажаючі підтримати Інститут серця. Для цього клієнтам автосалонів SKODA пропонується придбати наклейку «Тепло сердець», що символізує добровільну ініціативу кожного учасника і підтримку благодійного проекту. Також, в рамках проекту в усіх автосалонах дилерської мережі SKODA будуть встановлені бокси для збору благодійних коштів. Всього лише купивши наклейку або пожертвувавши довільну суму грошей до благодійного бокс, кожен може внести свій внесок у порятунок дитячих сердець, а тому і - життів. ​

Всі виручені і зібрані в рамках Проекту кошти будуть щоквартально спрямовуватися дилерськими центрами SKODA в благодійний фонд «Серце на долоні» Інституту серця на забезпечення операцій дітям з вадами серця з малозабезпечених сімей та дітям-сиротам.

Детальніше ознайомитися з напрямами роботи Фонду та його проектами можна на сайті www.serdze.org.ua ​​

ТОВ «Єврокар» реалізує благодійний проект «Тепло сердець» з листопада 2008 року. Початком проекту стала передача компанією «Єврокар» для потреб клініки автомобіля SKODA Roomster. Цей автомобіль став першим в автопарку Інституту серця, і тепер він щодня виконує життєво необхідну для пацієнтів роботу. Крім того, кошти зібрані Фондом Інституту серця спільно з дилерською мережею SKODA сприяли придбанню реанімаційного автомобіля з транспортним інкубатором для новонароджених. Компанія «Єврокар» щорічно організовує збір коштів для Фонду Інституту серця через дилерські центри SKODA. Фінансові кошти спрямовуються для дитячого відділення Інституту серця на купівлю медичного обладнання, необхідного для проведення кардіохірургічних операцій та реабілітаційних процедур, а також для придбання необхідних витратних матеріалів.

Довідка:

ДУ "Інститут Серця МОЗ України" спроектований на основі найсучасніших технічних і медичних рішень. Якісне обладнання дозволяє проводити повноцінну діагностику серця шляхом коронарографії, сцинтиграфії та комп'ютерної томографії. Завдяки новітнім ультразвуковим апаратам за допомогою різних операцій (шунтування серця, протезування клапана) фахівці Інституту виліковують найскладніші хвороби - стенокардію, гіпертонію, порок серця. У п'яти сучасних операційних та чотирьох лабораторіях ангіографії в рік виконуються до 5.000 складних операцій, кожна з яких дозволяє усунути вроджений або набутий порок серця.

http://www.heart.kiev.ua/ ​​

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка охоплює всю територію України. В дилерській мережі SKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа SKODA є однією з найбільших в Україні, вона визнана кращою в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини