На щорічній агровиставці «Дні поля» компанії Seminis, BASF і Yara успішно презентували свою продукцію. Компанія «Єврокар» виступила автомобільним партнером і в рамках заходу продемонструвала модельний ряд новинок 2017 року.

Великий інтерес і захоплення присутніх викликав новий кросовер ŠKODA KODIAQ, автомобіль з легкістю справлявся з перешкодами будь-якої складності. Спеціально розроблена складна позашляхова траса дозволила в повній мірі відчути можливості «потужного ведмедя». ŠKODA OCTAVIA і ŠKODA RAPID були відзначені, як автомобілі виключно комфортні в управлінні, маневрені і швидкі.

Більш того, учасники змогли отримати вичерпну інформацію та практичні поради з управління автомобілем в екстремальних умовах. На цьому заході було проведено велику кількість тест-драйвів - більше 30 тестів, завдяки яким кожен учасник зміг особисто переконатися, що автомобілі марки ŠKODA комфортні в будь-яких умовах і підходять як для використання в особистих цілях, так і є практичними в бізнесі.

Захід завершився захопленими відгуками відвідувачів і розіграшем від компанії «Єврокар», де всі, хто протестував автомобіль ŠKODA, і гості події змогли отримати приємні подарунки.

Компанія «Єврокар» підтримує інноваційні проекти та стрімко розвивається аграрний сектор. участь бренду ŠKODA вже вкотре демонструє здатність автомобілів марки ŠKODA справлятися з будь-якими труднощами!

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією із кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини