Компанія «Єврокар», в межах автомобільної виставки, підготувала для шанувальників ŠKODA експозицію найпопулярніших моделей марки, до якої увійдуть моделі Octavia, Fabia і, звичайно, Автомобіль року в Україні - новий Superb! «Єврокар» запрошує всіх поціновувачів вантажних і просто прекрасних автомобілів відвідати найбільший фестиваль ретро техніки, перейнятися атмосферою свята в ретро стилі, дізнатися більше про улюблених автомобілях і відмінно провести час всією родиною! Приходьте, буде цікаво!

На фестивалі Old CarLand буде представлена ​​різноманітна техніка: ретро автомобілі, ретро мотоцикли, ретро велосипеди, ретро мопеди, ретро вантажівки, ретро автобуси, ретро тролейбуси, ретро трамваї і навіть ретро тепловоз! При цьому в небі над фестивальною територією літатимуть десятки літаків від Фестивалю малої авіації.

Крім того, на фестивалі буде представлена ​​побутова ретро техніка, включаючи телевізори, холодильники, а також ретро апарати газ-вода, фотоапарати, програвачі та багато іншого. Протягом фестивалю будуть проходити виставки пожежних авто, техніки Національної гвардії України, спортивних автомобілів, показові автошоу від школи екстремального водіння, змагання з тюнінгу та автозвуку, а також відбудеться рок-концерт для гостей фестивалю.

Організатори фестивалю не забули і про найменших гостей виставки, для них буде працювати майданчик дитячих ретро автомобілів.

Виставка пройде на території Київського державного музею авіації.

Довідка:

​​ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини