Інформація щодо збільшення строків поставок автомобілів

27. září 2021

ТОВ «Єврокар» повідомляє про тимчасове збільшення строків поставки автомобілів ŠKODA у дилерську мережу через відтермінування виробництва автомобілів виробником ŠKODA AUTO a.s.

ТОВ «Єврокар» повідомляє про тимчасове збільшення строків поставки автомобілів ŠKODA у дилерську мережу через відтермінування виробництва автомобілів виробником ŠKODA AUTO a.s. Для перевірки поточного статусу замовлених автомобілів на сайтах імпортера і дилерів розміщено кнопку з формою-запитом.

У зв’язку з глобальним дефіцитом автозапчастин, зокрема напівпровідників, та затримок поставок комплектуючих до автомобілів, виробничі програми виробника ŠKODA AUTO a.s. були скориговані, а строки виготовлення автомобілів, у тому числі раніше замовлених у виробництво, були збільшені.

На даний час з’ясовуються можливі строки поставки у дилерську мережу автомобілів, раніше замовлених у виробництво. Зі свого боку, офіційний дистрибутор докладає максимум зусиль для модерації процесу і налагодження вчасного інформування про терміни виробництва.

Для зручності клієнтів на сайтах ТОВ «Єврокар» та офіційних дилерів ŠKODA розміщено кнопку з формою, через яку клієнти можуть надіслати запит на перевірку статусу свого автомобіля. Протягом дня відповідь на запит надасть відділ по роботі з клієнтами компанії «Єврокар» або відповідальний менеджер дилерського центру. Інформація щодо статусу замовлень на разі оновлюється щотижня.