SKODA KAMIQ вже в Україні!

1. července 2020
Компанія «Єврокар» представляє третю модель SUV лінійки - SKODA KAMIQ. Вже сьогодні автомобіль нового покоління KAMIQ можна замовити в виробництво і пройти тест-драйв в офіційній дилерській мережі SKODA в Україні. Давайте знайомитися!

Продовжуючи історію успіху кросоверів чеської марки, на український ринок виходить новий гравець - найкомпактніший представник сімейства SUV SKODA KAMIQ. Зберігаючи традиції неймінгу лінійки позашляховиків, назва кросовера починається на букву «K» і закінчується на «Q». Назва моделі запозичена з мови північних народів Канади і означає те, що ідеально підходить його власнику, як друга шкіра.

KAMIQ - це технічно нова генерація автомобілів SKODA, з новим інтер'єром салону і передовими технічними розробками. У SKODA KAMIQ динамічні вогні поворотників спереду і ззаду, віртуальна панель приладів розміром 10.25 дюймів, а також широкі комунікаційні можливості c інформаційно-розважальною системою Skoda Connect. Продуманий до деталей KAMIQ пропонує розумні рішення на кожен день: парасольку в двері, захисні накладки на краю дверей, знімний ліхтарик, фаркоп з електроприводом. При своїх компактних розмірах KAMIQ має видатний обсяг багажного відділення - 400 л, з можливістю збільшення до 1395 л, і рекордний дорожній просвіт в класі - 188 мм. Салон автомобіля порадує шанувальників марки звичним простором і комфортом. Дизайнери використовували концепцію оновленого інтер'єру, що дозволило зберегти простір в салоні. Крім того, SKODA KAMIQ має сучасні асистенти безпеки, наприклад, такі як: система контролю дистанції під час паркування, система контролю дистанції попереду з функцією превентивного захисту пішоходів, автоматична система перемикання світла фар та ін.

Сьогодні KAMIQ доступний для замовлення і покупки з бензиновими двигунами 1.0 TSI, 1.5 TSI, 1.6 МРI, а також дизелем 1.6 TDI, які можуть працювати в парі з механічною, автоматичною і роботизованою коробкою передач.

Більше інформації про моделі можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» https://www.skoda-auto.ua/models/kamiq/kamiq або у офіційних дилерів SKODA.

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини