Вибираючи KODIAQ, споживачі цінують його безпеку (за оцінкою Euro NCAP захист пасажирів ŠKODA KODIAQ досягає 92%), комфорт і сучасні Діджитал-рішення. Smart Link, який включає в себе CarPlay і Android Auto, дозволять інтегрувати мобільні пристрої з інформаційно-розважальними системами автомобіля, виводячи на екран карти Google або TomTom, актуалізуючи трафік на дорогах; прослуховувати play-листи або підкасти, використовувати голосове управління Siri, Google і WhatsApp.

SmartGate - забезпечує USB або Wi-Fi комунікацію з системами автомобіля, використовуючи мобільний додаток ŠKODA OneApp передає дані про поїздку, витратах палива, прискоренні і навантаженні під час руху на мобільному пристрої користувача.

Додаток MyŠKODA дозволяє ідентифікувати автомобіль і завантажити електронне керівництво, надає поради щодо щоденної експлуатації автомобіля, показує найближчого дилера, відображає інформацію про пройдені технічних оглядах, а також пропонує відомості про останні новини імпортера і ŠKODA AUTO.

Infotainment Online, як складова частина інформаційно-розважальних систем Amundsen і Columbus, здійснює візуально-технічну підтримку водія, рекомендуючи найближчі заправні станції при необхідності дозаправки; місця відпочинку, в разі якщо система Driver Alert визначила втому водія; пропонує інформацію про погоду в пункті призначення для коригування маршруту, а також передає актуальні світові і локальні новини по завантажених RSS-каналах.

Додаток ŠKODA Media Command дозволяє пасажирам здійснювати бездротове управління навігацією, радіо, музикою з мобільних пристроїв, підключених через Wi-Fi.

У 2019 базові комплектації ŠKODA KODIAQ істотно поліпшені. Так, в комплектацію AMBITION увійшли такі важливі опції як: задній парктронік, що складаються зовнішні дзеркала заднього виду і Bluetooth - з'єднання; комплектацію STYLE поповнили радіо "BOLERO", підігрів керма, задній і передній парктроніки; комплектація L&K отримала навігаційну систему "AMUDSEN" і ряд додаткових опцій. Цього року замість 2-х років гарантії клієнтам пропонується в базовій комплектації продовжена гарантія - 4 роки або 90 000 км пробігу **.

В Україні KODIAQ представлений в двох комплектаціях AMBITION і STYLE. Доступні повнопривідні версії з бензиновими двигунами об'ємом 1.4 і 2.0 TSI, а також дизельні мотори об'ємом 2.0 TDI. До замовлення пропонуються різні версії трансмісії - з механічною КПП і роботизованою коробкою DSG, в залежності від об'єму двигуна.

За результатами 2018 року KODIAQ зайняв більше 50% ринку в своєму класі* і став переможцем щорічного конкурсу «Автомобіль року» в номінації «Кращий середньорозмірний кросовер 2018», на думку споживачів і журналістського журі.

Сьогодні ви можете придбати модель ŠKODA KODIAQ і пройти тест-драйв в будь-якому дилерському центрі ŠKODA на території України. Ми поліпшили процес доставки і покупки автомобіля, так як цінуємо час і лояльність наших клієнтів.

Більше інформації про моделі можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар»: http://www.skoda-auto.ua/

* За даними дослідження структури продажів нових легкових автомобілів ІАГ Автоконсалтинг за 12 місяців 2018 року

** Пакет подовженої гарантії активується після 24 календарних місяців, якщо пробіг автомобіля менше 90 000 км. З детальними умовами пакета подовженої гарантії і гарантійних зобов'язань на автомобілі Skoda Kodiaq можна ознайомитися в дилерській мережі ŠKODА.

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу ŠKODA, яка покриває всю територію України В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001 діє до: 2015.

 

Останні новини