За результатами продажів за 8 місяців поточного року чеський бренд в Україні закріпився на 4 позиції, при цьому досягнувши частки ринку в 7%. Драйверами зростання продажів ŠKODA стали моделі ŠKODA KODIAQ і ŠKODA OCTAVIA.

На фоні загальної стагнації ринку, в серпні місяці помітно зросли продажі нових автомобілів. Позитивна динаміка продажів автомобілів ŠKODA стала можливою завдяки високому попиту на автомобілі SUV-сегмента, яскравим представником якого є ŠKODA KODIAQ, а також постійного поєднанню ціни і якості ŠKODA OCTAVIA. Уже традиційно OCTAVIA займає 1 місце з часткою 48% в своєму класі, а KODIAQ впевнено закріпився на 2 позиції з часткою 26% в класі.

З огляду на особливості продажів ринку нових автомобілів для своїх клієнтів компанія «Єврокар» розробила спеціальні вигідні умови для придбання KODIAQ і OCTAVIA. Комфортний для далеких доріг, бездоганний для бездоріжжя ŠKODA KODIAQ доступний за спеціальною ціною. Купуючи цей сімейний SUV ви отримуєте вигоду до 60 000. ** Більш того, для клієнтів діє розширена гарантія: замість 2-х років в базовій комплектації пропонується опція продовженої гарантії - 4 роки або 90 000 км пробігу Економія при придбанні автомобіля ŠKODA OCTAVIA, оснащеного турбованим дизельним двигуном 2,0 TDI потужністю 110kW, становить 84 000 грн. ** Яскрава ŠKODA OCTAVIA - легендарний автомобіль чеської марки, який з року в рік підтверджує свої чудові ходові якості. Зупиняючи свій вибір на OCTAVIA, споживач має широкі можливості персоналізації: від вибору необхідних опцій до кольору автомобіля і окремих його елементів.

Споживачам, які не готові відкладати покупку автомобіля на потім, пропонуємо розглянути поліпшені умови кредитування від компанії «Єврокар». Важливою складовою фінансової програми є можливість придбання автомобіля ŠKODA з мінімальним щомісячним платежем. ****

Більше інформації про моделі ŠKODA: http://www.skoda-auto.ua/

Довідка:

ТОВ "Єврокар" - офіційний дистрибутор автомобілів ŠKODA у Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

* Дані досліджень ІАГ «Автоконсалтинг» за 2019 рік

** Пропозиція діє з 18.06.2019 року і до 30.09.2019 року (або до реалізації останнього автомобіля) на автомобілі, що знаходяться на складах в Україні, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей. Кількість автомобілів обмежена. Еквівалент вигоди при покупці моделі SKODA Kodiaq в комплектації L & K 2,0 TDI / 140kW 7DSG становить 2 370 доларів США, еквівалент вигоди при покупці моделі ŠKODA Octavia 2,0 TDI потужністю 110kW (2018 го модельного року) становить 3 334 доларів США. Сума вигоди в гривні змінюється прямо пропорційно зміні курсу долара США до гривні, встановленого НБУ на дату оплати. Детальна інформація про ціни і співвідношення розміру знижки до попередньої вартості на сайті - www.skoda-auto.ua.

*** Пакет продовженої гарантії активується після 24 календарних місяців, якщо пробіг автомобіля менше 90 000 км. З детальними умовами пакета продовженої гарантії і гарантійних зобов'язань на автомобілі Skoda Kodiaq можна ознайомитися в дилерській мережі ŠKODА.

**** Пропозиція діє з 23 травня 2019 року за придбанні автомобілів Škoda в дилерських центрах Škoda на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей і територій вільної економічної зони «Крим». Банки-партнери: АТ «Ощадбанк», Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 р., АБ «Укргазбанк» Ліцензія НБУ № 123 від 06.10.2011 р., «ОТП Банк» Ліцензія НБУ № 191 від 05.10.2011 р., АТ «Кредобанк» Ліцензія НБУ № 43 від 11.10.2011 р., АТ «КБ« Глобус »Ліцензія НБУ № 240 від 21.01.2019 р. Детальні умови дізнавайтеся на сайті www.skoda-auto.ua, у свого Дилера або у відділеннях Банку-партнера.

Останні новини