Мотиваційна поїздка для дилерської мережі «Єврокар Сервіс»

10. října 2018
05-06 жовтня 2018 року найкращі спеціалісти відділів запасних частин та майстри-приймальники дилерських підприємств компанії «ЄВРОКАР СЕРВІС» були нагороджені поїздкою до міста Чернігів.

В поїздці взяли участь представники 17 дилерських підприємств. Переможців було обрано за результатами роботи в період з 1 січня по 31 серпня 2018 року.

Для заохочувального заходу було обрано місто Чернігів не лише за багату історичну спадщину цього міста, а також за чудові краєвиди, мальовничу річку, затишні вулички, різноманітні місця відпочинку.

В перший день поїздки учасники взяли участь в оглядовій екскурсії. Під час екскурсії представники дилерів відвідали історичний центр Чернігова (Дитинець). Спасо-Преображенський собор, один з найдавніших храмів країни, оглянули Вал з гарматами. Чудові краєвиди міста вразили красою і залишили приємні теплі спогади. Троїцький та Єлецький монастирі знаходяться дещо осторонь від центру, проте їх увагою не оминули. Побували учасники поїздки на Болдиних горах та спустилися у відомі Антонієві печери.

Під час прогулянки на катері обговорювали питання щодо подальшої праці, обмінювались досвідом та думками з приводу продажу запчастин та аксесуарів ŠKODA. Наступного дня спеціалісти відвідали Чернігівський пивоварний завод. Екскурсія продемонструвала досвід запровадження високих стандартів виробництва в України, можливості міжнародної співпраці.

Мотиваційна програма триватиме. Нові переможці зможуть взяти участь в нових заохочувальних проектах.

Дякуємо всім за плідну співпрацю та бажаємо нових досягнень і перемог.

Останні новини