Відео розкриває перші подробиці оновленого ŠKODA KODIAQ

6. dubna 2021

За тиждень до світової онлайн-прем’єри ŠKODA AUTO оприлюднила відеотізер, у якому розкриваються перші подробиці оновленого кросовера ŠKODA KODIAQ.

Автомобіль отримає ефектнішу передню частину з більш вертикальною і тепер шестикутною ришіткою радіатора. Фари стали тоншими і разом з окремим світлодіодним модулем, розташованим під ними, створюють новий світловий силует. Задні ліхтарі мають кристалічну структуру і є більш тонкою версією типової С-подібної форми.

Офіційна прем’єра оновленого ŠKODA KODIAQ у діджитал-форматі відбудеться 13 квітня.

Запуск KODIAQ у 2016 році став початком успішної кампанії SUV ŠKODA. З того часу було випущено понад 600 000 автомобілів цієї моделі, і тепер вона доступна на 60 ринках по всьому світу.

Довідка:

ТОВ «Єврокар» – офіційний дистриб’ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих у Європі у сфері організації роботи сервісної мережі і за рівнем оснащення станцій технічного обслуговування автомобілів. У дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин та аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується сертифікацією системи менеджменту за стандартом ISO 9001:2008.