Стартова ціна, еквівалентна 13 158 доларам США*, доступна для ŠKODA Rapid в комплектації Active, яка оснащується двигуном 1,2 TSI потужністю 66 кВт і включає такі надійні рішення з безпеки, функціональності і комфорту автомобіля, як: ESC+, пакет «погані дороги», по душки безпеки водія і переднього пасажира, ISOFIX - підготовка для кріплення дитячого крісла на задньому сидінні, центральний замок, передні електросклопідйомники, галогенові передні фари, задні протитуманні фари, денне світло DAY LIGHT, двоплощине регулювання сидіння водія, радіо "BLUES", повнорозмірне запасне колесо і багато іншого.

Також, в лютому компанія «Єврокар» пропонує покупцям ŠKODA Rapid вигідні пакети опцій. Так, в пакет «Ride», доступний для Rapid в комплектації Active 1,2 TSI / 66 кВт включені наступні опції: кондиціонер, електрокеровані і обігрівані зовнішні дзеркала, бортовий комп'ютер MFA. Даний пакет можна придбати за вартістю еквівалентною 870 доларам США.* Придбання даних опцій в пакеті забезпечить покупцям вигоду, еквівалентну 785 доларам США.* Скористайтеся перевагами нових пакетів опцій!

Розвиток технології TSI є одним з ключових елементів стратегії розширення лінійки економічних і екологічних двигунів концерну Volkswagen. Двигун TSI 1,2 л продовжує успіх цієї лінійки двигунів. При модернізації невеликих по робочому об'єму, але потужних двигунів цього модельного ряду основний акцент виробника робився на послідовну оптимізацію потужних характеристик і полегшення конструкції. Завдяки чому, даний двигун дозволяє досягати більш високих динамічних характеристик при істотному зниженні витрат палива.

Всього 3,9 л на 100 км - такий показник витрати палива демонструє Rapid 1,2 TSI потужністю 66 кВт в заміському циклі (траса). У комбінованому циклі даному двигуну потрібно всього 4,6 л / 100 км (траса / місто). Двигун 1,2 TSI / 66 кВт має рівень емісії EU 6 і забезпечує традиційну для ŠKODA економічність споживання палива.

Слідкуйте за новинами від компанії «Єврокар», адже рік переваг від ŠKODA тільки почався і наших клієнтів чекає ще безліч нових вигідних пропозицій! Чекайте найкращі пропозиції від ŠKODA - щомісяця!

Більше інформації про ціни можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» http://ru-ua.skoda-auto.com

* Вартість ŠKODA Rapid в комплектації Active 1,2TSI / 66 кВт становить 360 424 гривні, що є еквівалентом 13 158 доларів США, вартість пакета «Ride» для комплектації ŠKODA Rapid Active 1.2 TSI / 66 КВт становить 23 831 грн., Що є еквівалентом 870 дол. США, сумарна вартість доп. опцій (кондиціонер, електрокеровані і обігрівані зовнішні дзеркала, бортовий комп'ютер MFA) при замовленні окремо, а не в пакеті Ride, становить 45 334 гривень, що є еквівалентом 1655 доларів США за використовуваним компанією «Єврокар» розрахунковим курсом гривні до долара США - 27,392 грн./$ (курс НБУ + 2,5%). Ціна в гривні вказана станом на 18.02.2016 р. Вартість у національній валюті України змінюється прямо пропорційно зміні курсу гривні до долара США, установленим Національним банком на дату оплати, по відношенню до курсу гривні до долара США, установленим Національним банком на 18.02.2016 р. Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі ŠKODA на сайті http://ru-ua.skoda-auto.com

Останні новини