Нова SKODA OCTAVIA вже в Україні!

26. srpna 2020
Найочікуваніша новинка року: нове покоління легендарної SKODA OCTAVIA доступно для покупки в Україні! Стартова ціна для OCTAVIA становить 572 250 грн. **

У портфелі Бренду SKODA представлені автомобілі, про успіх яких говорять мільйонні продажі по всьому світу і незчисленніі кілометри надійної роботи. Однією з ключових моделей залишається «серце» Бренду - легендарна SKODA OCTAVIA.

OCTAVIA стала 8 післявоєнною моделлю в лінійці Бренду (звідси і "octo" - латиною "вісім"). З моменту виходу моделі з конвеєра заводу в Млада-Болеслав було продано понад 7 мільйонів автомобілів по всьому світу. Якщо вибудувати всі ці автомобілі в лінію, то її довжина склала б більше 32 000 км, що еквівалентно відстані від Млади-Болеслав до Сіднея і назад.

Дизайнери ŠKODA представили OCTAVIA четвертого покоління з абсолютно новим інтер'єром. Зовнішній вигляд автомобіля емоційний і динамічний. Нова концепція дизайну поєднує в собі чудовий простір і видатну функціональність з високоякісними матеріалами і продуманими деталями. Інноваційні можливості підключення і нові допоміжні системи піднімають комфорт і безпеку на ще більш високий рівень.

Сьогодні SKODA OCTAVIA доступна для покупки в 46 країнах світу. В Україні автомобілів з виразним написом «OCTAVIA» налічується близько 140 000 екземплярів. * У 2011 році був зафіксований абсолютний рекорд - кожні 20 хвилин в Україні продавалася одна SKODA OCTAVIA. Більше 10 років модель залишається першою в сегменті, а в 2012 році отримала статус абсолютного лідера продажів *.

За більш ніж 60-річну історію OCTAVIA завоювала безліч титулів, встановила кілька рекордів і перемогла в ралі Монте-Карло. SKODA OCTAVIA заслужила репутацію якісного, надійного і безпечного автомобіля для сім'ї та бізнесу. Запорукою успіху моделі залишається незмінний стандарт якості, інноваційні інженерні рішення, в тому числі цифрові розробки. З кожним новим поколінням SKODA пропонувала своїм клієнтам більш безпечний, технологічний і сучасний автомобіль.

Нове покоління SKODA OCTAVIA можливо придбати вже сьогодні. Стартова ціна для OCTAVIA з двигуном 1.4 TSI / 110 kW 6 MG становить 572 250 грн. ** На вибір доступні двигуни 1.4 TSI і 1.5 TSI, які можуть працювати в парі з механічною 6-ступінчастою або 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. OCTAVIA може бути оснащена матричною діодною оптикою, трьохзонним клімат-контролем, електроприводом фаркопа і ін. Вперше OCTAVIA може проектувати показання спідометра або дані навігації на лобове скло.

Ознайомитися з прайсом і дізнатися більше інформації можна на сайті: https://www.skoda-auto.ua/ або в офіційній дилерській мережі ŠKODA.

Останні новини