Перший великий SUV марки SKODA Kodiaq, старт продажів якого в Європі відбудеться в лютому 2017 року, був названий «Кращим автомобілем для великої родини» за версією британського видання Top Gear. Новий автомобіль отримав найвищі оцінки комісії за чудову практичність, оптимальне співвідношення «ціна / якість» і емоційний дизайн. Підтверджуючи успіх марки на європейських ринках, читачі популярного німецького автомобільного видання та онлайн-порталу Auto Zeitung, присудили ŠKODA нагороду «Кращий іноземний бренд», а модель ŠKODA Octavia була названа «Кращим компактним автомобілем іноземного виробництва».

«Основне призначення Kodiaq - це звести до мінімуму ймовірність стресу, - відзначили експерти британського видання Top Gear. - Це універсальний автомобіль, власник якого може бути впевнений в тому, що Kodiaq впорається з будь-яким завданням, яка може виникнути в сімейному житті: з перевезенням пасажирів і багажу, м'яким подоланням дорожніх перешкод і слизьких небезпечних покриттів, буксируванням вантажів. Цей автомобіль - еталон безпеки і надійності, при цьому його ні в якому разі не можна назвати нудним». ​​

Двадцять чотири системи допомоги водієві, більше 30 рішень в дусі «Simply Clever», третій ряд сидінь в якості додаткової опції, можливість буксирування вантажів вагою до 2,5 тонн і саме велике багажне відділення в класі - ŠKODA Kodiaq став очевидним вибором для експертів Top Gear в номінації «Кращий автомобіль для великої родини».

Вражаючий простір характерний для автомобілів ŠKODA: створивши SUV довжиною 4,70 м, шириною 1,88 м, з колісною базою 2,79 м, інженери марки змогли зробити його максимально містким. З огляду на гнучкі можливості регулювання положення сидінь, салон Kodiaq ідеально відповідає вимогам до розміщення пасажирів і перевезення різних вантажів. Крім того, особливий акцент в новому SUV зроблений на практичності і функціональності, які забезпечують численні рішення в дусі «Simply Clever» і новітні технології, традиційно доступні в автомобілях вищого класу.

Ще дві нагороди були присуджені марці ŠKODA в рамках престижної автомобільної премії «Auto Trophy» популярного німецького журналу і онлайн-порталу Auto Zeitung: читачі видання назвали ŠKODA кращим іноземним брендом в Німеччині, а бестселер марки ŠKODA Octavia отримав найвищу нагороду в номінації «Кращий компактний автомобіль іноземного виробництва », повторивши успіх минулого року. Марка ŠKODA має бездоганну репутацію серед читачів журналу та онлайн-порталу Auto Zeitung. У цьому році в рамках премії «Auto Trophy» чеський виробник був названий кращим іноземним брендом сьомий раз за весь час існування премії, набравши 18,1% голосів. Модель Octavia з 17,9% голосів в цьому році також є багаторазовим лауреатом премії: на її рахунку п'ять перемог за останні десять років.

Останні новини