У липні 2016 року, флагман марки ŠKODA був нагороджений двома новими титулами від престижних британських видань The Telegraph і Auto Express. ŠKODA Superb був оголошений «Кращим сімейним автомобілем 2016» в рамках премії Telegraph Car Awards, яка проводиться щорічно під егідою британського видання The Telegraph. Експертне журі визнало Superb лідером в сегменті, зазначивши чудові динамічні характеристики, відмінне оснащення і значний обсяг внутрішнього простору автомобіля.

За кілька днів до цього, в рамках премії New Car Awards 2016 британського видання Auto Express, відразу дві версії флагмана ŠKODA завоювали престижні нагороди: седан Superb був визнаний «Кращим сімейним автомобілем 2016», а Superb Combi здобув перемогу в номінації «Кращий універсал 2016 ».

Крім того, за результатами останнього дослідження надійності автовиробників Vehicle Dependability Study (VDS), проведеного консалтинговою компанією J.D. Power серед німецьких автолюбителів, ŠKODA Superb був визнаний лідером по задоволеності серед автовласників в сегменті середньорозмірних автомобілів.

В Україні Superb також користується визнанням експертів і автолюбителів. У поточному році флагман ŠKODA отримав найвищу оцінку журі загальнонаціональної премії «Автомобіль року в Україні» і був визнаний гідним головної нагороди - «Автомобіль року 2016».

Про успіх ŠKODA Superb свідчить і високий попит на цю модель на світовому ринку. Зростання світових продажів моделі в липні 2016 року, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року склав 92,7%. Модель також користується великою популярністю в українських автолюбителів, в липні ŠKODA Superb знову увійшов в ТОП-3 найбільш продаваних моделей в своєму сегменті.

Таким чином, в липні українські споживачі ще раз підтвердили свою прихильність моделі Superb і довіру до бренду ŠKODA. А ŠKODA, в свою чергу підготувала для всіх шанувальників флагманської моделі Superb в Україні, приємну новину! Уже в серпні 2016 року ŠKODA Superb Ambition 1,8TSI / 132 кВт з DSG можна придбати в дилерській мережі «Єврокар» за спеціальною ціною еквівалентної 30 900 доларів США!

* Спеціальна ціна, еквівалентна 30 900 доларам США *, доступна для ŠKODA Superb в комплектації Ambition, який оснащується двигуном 1,8 TSI потужністю 132 кВт c роботизованою коробкою передач DSG і включає такі надійні рішення по безопа сності, функціональності і комфорту автомобіля, як: ESC (включаючи ABS, MSR, ASR, EDS, HBA, DSR, RBS, MKB), подушки безпеки водія і пасажира, бічні подушки безпеки спереду, "CLIMATRONIC" - двозонна система кондиціонування з електрорегулюванням і комбіфільтром, електрично-складаються і регульовані зовнішні дзеркала заднього виду з окремим обігрівом; електричне гальмо стоянки, "LIGHT ASSISTANT" ( "COMMING HOME", "LEAVING HOME", "TUNNEL LIGHT", "DAY LIGHT"), інформаційне радіо "SWING", з'єднання з Apple, "MAXI-DOT" і багато іншого.

Більше інформації про ціни і переваги ŠKODA можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» http://ru-ua.skoda-auto.com

* Вартість вказана для моделі ŠKODA Superb в комплектації Ambition 1,8 TSI / 132 кВт DSG, вартість становить 786 065 гривень станом на 10.08.2016г., Що є еквівалентом 30 900 дол. США, по використовуваному компанією «Єврокар» розрахунковим курсом гривні до долара США - 25, 439 грн ./$ (курс НБУ + 2,5%). Сума вигоди при покупці автомобіля ŠKODA Superb в комплектації Ambition 1,8 TSI / 132 кВт DSG в період дії пропозиції складає 30 985 гривень за станом на 10.08.2016, що є еквівалентом 1218 доларів США за використовуваним компанією «Єврокар» розрахунковим курсом гривні до долара США - 25, 439 грн ./$ (курс НБУ + 2,5%). Вартість вказана в національній валюті України і змінюється на дату оплати прямо пропорційно зміні курсу долара США, встановленого НБУ на дату оплати в порівнянні з курсом долара США, встановленому Національним банком України на 10.08.2016г. Спеціальна ціна поширюється на автомобілі, що знаходяться на складах в Україні, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей. Кількість автомобілів обмежена. Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі ŠKODA на сайті http://ru-ua.skoda-auto.com

Останні новини