Протягом усієї своєї історії Octavia є найпопулярнішим автомобілем в модельному ряду SKODA. За результатами продажів восьми місяців 2015 року Octavia стала найбільш продаваним автомобілем у своєму класі в Україні. Світові продажі цієї моделі продовжують рости, в серпні продажі склали 29 900 автомобілів, що на 20,7% більше, ніж в аналогічному періоді минулого року.

В дилерській мережі «Єврокар» бестселер SKODA Octavia можна придбати за новою ексклюзивною ціною, еквівалентною 18 950 доларам США. **

Стартова ціна, еквівалентна 18 950 доларам США *, доступна для Octavia в комплектації Active, яка оснащується двигуном 1,6 MPI потужністю 110 к.с. і включає такі надійні рішення з безпеки, функціональності і комфорту автомобіля, як: ESC з XDS +, подушки безпеки водія і переднього пасажира, ISOFIX - підготовка для кріплення двох дитячих крісел на задньому сидінні, кондиціонер, центральний замок, передні електросклопідйомники, електрично-регульовані і обігріваються зовнішні дзеркала заднього виду, двухплоскостной регулювання сидіння водія, радіо "BLUES" c MDI, повнорозмірне запасне колесо і багато інших.

Більше інформації про моделі і ціни можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» http://ru-ua.skoda-auto.com

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка покриває всю територію України. В дилерській мережі SKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа SKODA є однією з найбільших в Україні, вона визнана кращою в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

* За даними ІАГ «Автоконсалтинг»

** Вартість SKODA Octavia в комплектації Active 1.6 MPI / 110 л.с.составляет 435 414 гривень, що є еквівалентом 18 950 дол. США по використовуваному компанією «Єврокар» розрахунковим курсом гривні до долара США - 22,977 грн ./$ (курс НБУ + 2,5%). Ціна в гривні вказана станом на 09.09. 2015 г. Вартість у національній валюті України змінюється прямо пропорційно зміні курсу гривні до долара США, установленим Національним банком на дату оплати, по відношенню до курсу гривні до долара США, установленим Національним банком на 09.09. 2015 р Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі SKODA на сайті http://ru-ua.skoda-auto.com

Останні новини