Оригінал - ваш правильний вибір

20. dubna 2023

Оригінальний - це такий, який не є копією або підробкою чого-небудь; справжній, автентичний. Обираючи будь-який товар ви завжди прагнете обрати оригінал. Це важливо починаючи від ліків і закінчуючи предметами мистецтва. Ви прагнете мати оригінальне, щоб бути впевненими в його надійності та високій якості.

Чому авторизований сервіс?

Обираючи оригінальні запасні частини та аксесуари, сертифіковані сервісні центри, кваліфікованих спеціалістів, ви забезпечуєте себе надійністю, а свій автомобіль турботою.

Незалежно від того, збираєтеся ви замінити оливу чи відремонтувати автомобіль після аварії, ви завжди впевнені, що обираєте досвідчених фахівців та лише оригінальні запчастини найвищої якості.

Авторизовані сервісні центри можуть впоратися з усіма видами ремонту: плановим техобслуговуванням, спеціалізованим ремонтом і навіть повним ремонтом після аварії.

Кваліфіковані фахівці, які пройшли навчання безпосередньо від Škoda Auto, знають моделі до останнього гвинтика та мають точний час для виконання кожного завдання.

З авторизованим сервісним обслуговуванням ви можете бути впевнені, що ваш автомобіль отримає найкращий догляд та турботу. Сервісні спеціалісти витрачають багато годин на навчання, щоб дізнатися про кожну модель Škoda. Деякі більш складні ремонти та більш вимогливе технічне обслуговування, як ремонт автомобіля, який потрапив у ДТП, або калібрування радарів і датчиків, можуть виконувати лише авторизовані сервісні центри. В інших сервісних центрах це було б дуже важко або неможливо.

Для ремонту використовуються ретельно перевірені оригінальні запчастини Škoda, які відрізняються безкомпромісною якістю, ідеальною сумісністю, довговічністю та гарантією.

Чому оригінальні запасні частини?

Оригінальні запасні частини – це запасні частини ідеальної якості, до яких пред'являються такі ж високі вимоги, як і до надійності та безпеки нових автомобілів Škoda.

Під час сервісного обслуговування використовуються тільки високоякісні запчастини, що відповідають суворим вимогам та стандартам. Ви можете вибрати з кількох типів запчастин Škoda, залежно від ваших точних потреб: окрім оригінальних запчастин (нових запчастин), ви можете вибрати відновлені запасні частини або економні запчастини (Economy) для автомобілів старше чотирьох років, які є більш доступними за ціною.

Коли ви приїдете в сервісний центр забрати свій автомобіль, диспетчер-консультант пояснить вам все, що було зроблено. Авторизовані сервісні центри також гарантують, що встановлені лише ретельно перевірені деталі. Гарантії також залишатимуться в силі.

Ви, звичайно, вільні вибирати, де обслуговувати свій автомобіль. Однак завжди рекомендується звертатися до авторизованих центрів з обслуговування, оскільки спеціалісти таких центрів проходять повне навчання та сертифікацію. Крім того забезпечується гарантія на роботи та запасні частини.

Авторизований сервісний центр Škoda прагне запропонувати вам максимально широкий спектр якісних послуг. Досконало підготовлені фахівці з доступом до найсучаснішого обладнання, інструментів та програм можуть впоратися з будь-якими вашими потребами. Коли ви порівнюєте ціни, зверніть увагу на те, що висока якість та відмінне обслуговування клієнтів іноді призводить до вищих цін, ніж ті, що пропонуються неавторизованими сервісними центрами. Враховуйте, що іноді неякісний ремонт може призвести до набагато більших втрат. Навіщо ризикувати заради сумнівної економії!