Унікальна акція від СГ «ТАС»: ŠKODA придбай – КАСКО тримай!

11. srpna 2021

Страхова група «ТАС» спільно з офіційним дистриб’ютором автомобілів ŠKODA в Україні компанією «Єврокар» прийняли рішення про продовження терміну проведення ексклюзивної акції для покупців автомобілів марки ŠKODA, зокрема моделей KODIAQ, KAROQ, KAMIQ.

У рамках акції кожен новоспечений автовласник має можливість не просто укласти договір КАСКО на рік за найвигіднішими умовами, але й отримати цілий місяць надійного страхового захисту від лідера ринку автострахування України – Страхової групи «ТАС» – цілком безкоштовно! Примітно, що скористатися цим подарунком автовласники можуть ще до укладення річного договору КАСКО! І, як свідчить практика, це може насправді стати у нагоді. І в цьому вже мали можливість переконатися наші клієнти.

Один з таких випадків стався нещодавно на Миколаївщині. Ставши щасливим власником новенької ŠKODA, наш клієнт одразу оформив договір страхування КАСКО, скориставшись безпрецедентно вигідними умовами акції від СГ «ТАС», тобто отримав перший місяць страхового захисту безкоштовно. А вже наступного дня потрапив в аварію! Об’їжджаючи кішку, яка несподівано вистрибнула на дорогу просто перед капотом, водій наїхав на бордюр, внаслідок чого авто зазнало численних пошкоджень . Так, як згодом з’ясувалося, в результаті пригоди було пошкоджено переднє праве крило, бампер, решітку радіатора, 3 шини та 3 диски.

Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про інцидент, оперативно взялася до врегулювання страхового випадку. На місце ДТП прибув аварійний комісар, який провів огляд авто, зафіксував пошкодження і надав необхідні рекомендації автовласникові щодо його подальших дій. А вже менше ніж за два тижні страховиком в повному обсязі було перераховано належне за укладеним договором страхування відшкодування. Сума виплати склала 92 575,60 грн.

До речі, згідно з умовами акції, страховий платіж клієнт сплатив лише після настання події, визнаною страховою, і він склав 18 979,66 грн., що набагато менше, аніж вже отримана клієнтом виплата. Нагадаємо, договір КАСКО, що пропонується для укладення в рамках акції та передбачає 13 місяців надійного страхового захисту за ціною річного договору КАСКО, включає в себе наступні умови: страховий тариф – 3%, франшиза 0% за ризиками пошкодження та незаконного заволодіння.

Детальніше про умови можна дізнатися у офіційних дилерів ŠKODA.

 

Правила добровільного страхування наземного транспорту (крім залізничного) від 14.10.2008 р. (зі змінами) (ліцензія серії АВ №500441, від 02.12.2009 р.). Номер рішення про внесення фінансової установи до Державного реєстру фінансових установ: №1224. Реєстраційний номер 11100895. Серія і номер свідоцтва СТ № Б0000163.