2018 рік став роком нових викликів як для українського ринку нових автомобілів, так і для споживачів. Ряд негативних факторів вплинули на продажу і привели до стагнації ринку, але завдяки високій якості продукту, лояльності споживачів і професійній команді, ŠKODA вже другий рік утримує 7% українського ринку, займаючи 4 позицію в рейтингу продажів нових автомобілів.*

Висока якість автомобілів ŠKODA, оновлений модельний ряд з інноваційними цифровими комунікаційними рішеннями, доступна програма кредитування, діюча програма лояльності, розвинена дилерська мережа традиційно роблять автомобілі ŠKODA одними з найбільш затребуваних автомобілів українських споживачів. *

Минулий рік запам'ятався масштабними і яскравими подіями. ŠKODA стала партнером Української футбольної Прем'єр-ліги, підтримала велогонку «Київська Велосотка», взяла участь у регіональних аграрних виставках, продовжила свою благодійну діяльність і провела десятки тисяч тест-драйвів.

У другому півріччі на український ринок увірвався новий кросовер ŠKODA KAROQ, який високо оцінили споживачі за стильний дизайн, продуману безпеку і технічні характеристики компактного SUV. При цьому свої лідерські позиції зберегли моделі ŠKODA OCTAVIA - 49,2% частки ринку в своєму класі і ŠKODA FABIA - 30,1%. Друге місце в своєму сегменті стабільно утримує підкорювач бездоріжжя SKODA KODIAQ з часткою 22,9%.

2019 рік не обіцяє бути легким, але компанія «Єврокар» продовжує розвиток бренду і дилерської мережі, впровадження нових технологічних рішень, що в свою чергу безпосередньо тягне за собою підвищення клієнтоорієнтованості і якості сервісу для наших клієнтів. Нові прем'єри порадують українців разом зі спеціальними акціями та пропозиціями. Слідкуйте за нашими новинами і будьте в курсі життя ŠKODA.

* За даними дослідження структури продажів нових легкових автомобілів ІАГ Автоконсалтинг за 12 місяців 2018 року

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини